Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Άσαντ σε περίπτωση νέας χρήσης χημικών όπλων
Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων από τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης θα έχει ως αποτέλεσμα μια «πολύ πιο ισχυρή απάντηση» σε σχέση με πρωτύτερες αεροπορικές επιδρομές, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον.
«Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα τις πρόσφατες μέρες ότι αν υπάρξει μια τρίτη χρήση χημικών όπλων, η απάντηση θα είναι πολύ πιο ισχυρή», τόνισε ο Μπόλτον.
«Μπορώ να πω ότι είμαστε σε διαβουλεύσεις με τους Βρετανούς και τους Γάλλους, που συμμετείχαν μαζί μας στη δεύτερη αεροπορική επιδρομή, και επίσης συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων θα οδηγήσει σε μια πολύ πιο ισχυρή απάντηση», σημείωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
ΕΛΛΑΔΑ
«Ήταν ήδη σε καρδιακή ανακοπή»: Τι λέει ο διασώστης για τα κρίσιμα λεπτά του Μαζωνάκη στο ιατρείο
23:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοινή άσκηση Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος
23:12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μνημόνιο ΥΠΕΞ - Πατριαρχείου Ιεροσολύμων: Δεκαετής στήριξη με ετήσια χρηματοδότηση ενός εκατ. ευρώ
22:59
ΕΛΛΑΔΑ
Γιώργος Μαζωνάκης: Αντιφάσεις και βίντεο έφεραν τις συλλήψεις των γιατρών - Την Παρασκευή η νεκροψία
22:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ