Οι ΗΠΑ προειδοποιούν τον Άσαντ σε περίπτωση νέας χρήσης χημικών όπλων
Οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων από τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης θα έχει ως αποτέλεσμα μια «πολύ πιο ισχυρή απάντηση» σε σχέση με πρωτύτερες αεροπορικές επιδρομές, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζον Μπόλτον.
«Προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα τις πρόσφατες μέρες ότι αν υπάρξει μια τρίτη χρήση χημικών όπλων, η απάντηση θα είναι πολύ πιο ισχυρή», τόνισε ο Μπόλτον.
«Μπορώ να πω ότι είμαστε σε διαβουλεύσεις με τους Βρετανούς και τους Γάλλους, που συμμετείχαν μαζί μας στη δεύτερη αεροπορική επιδρομή, και επίσης συμφώνησαν ότι μια ακόμη χρήση χημικών όπλων θα οδηγήσει σε μια πολύ πιο ισχυρή απάντηση», σημείωσε ο Αμερικανός αξιωματούχος.
SPONSORED
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Παπασταύρου για ενεργειακή ασφάλεια: Κλειδί η συνεργασία - Πρέπει να είμαστε ενωμένοι
11:45
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλη φωτιά μαίνεται σε σούπερ μάρκετ kosher στο δυτικό Λονδίνο
11:45
ΕΛΛΑΔΑ
Πλήθος κόσμου στο Ελληνικό για το «τελευταίο αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα - Στεφάνια και μηνύματα
11:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυρανάκης: Σε 10 ημέρες στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα πατίνια - Πλήρης απαγόρευση για ανήλικους
11:24
ΚΟΣΜΟΣ