ΚΟΣΜΟΣ

Πρόταση γάμου εν πτήσει «κατέστρεψε» την καριέρα αεροσυνοδού

Πρόταση γάμου εν πτήσει «κατέστρεψε» την καριέρα αεροσυνοδού
Screen grabs / Youtube

Θα έπρεπε να είναι η ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της αλλά μετατράπηκε σε εφιάλτη: η πρόταση γάμου που δέχτηκε μια αεροσυνοδός από τον αγαπημένο της κατά της διάρκεια πτήσης, της στοίχισε τη δουλειά της.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο σε μια πτήση της China Eastern Airlines, και το βίντεο είχε γίνει viral. Όπως φαίνεται σε αυτό, εν μέσω της πτήσης, ο επί χρόνια αρραβωνιαστικός της αεροσυνοδού, σηκώνεται από τη θέση του και αφού γονατίζει ως είθισται, της κάνει πρόταση γάμου μπροστά στους υπόλοιπους επιβάτες.

Όλα πήγαν καλά, αφού η γυναίκα δέχτηκε την πρόταση και το ζευγάρι καταχειροκροτήθηκε από τους επιβάτες. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια, δεν γνώριζε τις προθέσεις του συντρόφου της. Πολλοί επιβάτες απαθανάτισαν το ευτυχές γεγονός με τα κινητά τους.

Σήμερα, όμως, αφού έπειτα από αρκετούς μήνες, έγινε γνωστό η αεροσυνοδός έλαβε στις 10 Σεπτεμβρίου ένα γράμμα από την εταιρεία, στο οποίο της κοινοποιούσαν την απόλυσή της, εξαιτίας του περιστατικού του Μαΐου.

Όπως μετέδωσε το Channel 8, η εταιρεία εξέφρασε ανησυχίες ότι η αεροσυνοδός παραμέλησε την ασφάλεια των επιβατών. Στην επιστολή επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η «προσωπική ρομαντική συμπεριφορά προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες» και ήταν «εξαιρετικά ανεύθυνη για την ασφάλεια των επιβατών».

Η είδηση της απόλυσής της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις μεταξύ των χρηστών των social media στην Κίνα, αφού κάποιοι τη χαρακτήρισαν απάνθρωπη, ενώ ορισμένοι σχολίασαν ότι η διαχείριση προσωπικών υποθέσεων εν ώρα εργασίας είναι λάθος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ