Οριακή νίκη του «ναι» στο δημοψήφισμα της πΓΔΜ δείχνει νέα δημοσκόπηση
Αυξάνεται ο αριθμός όσων θέλουν να «μποϊκοτάρουν» το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Market Vision για λογαριασμό της σκοπιανής ιστοσελίδας Mkd.mk.
Στο σχετικό ερώτημα, ένα ποσοστό 25,2% δηλώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο δημοψήφισμα, εν αντιθέσει με το 48% που δηλώνει ότι θα προσέλθει στις κάλπες ενώ αναποφάσιστοι εμφανίζονται 26,8%.
Στο ερώτημα «είστε υπέρ της ένταξης στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ αποδεχόμενοι τη συμφωνία των Πρεσπών» το 51,1% των ερωτώμενων απαντά «ναι», ενώ 48,9% των πολιτών δηλώνει «όχι», μια διαφορά μόλις 1,1% δηλαδή.
Ωστόσο, στο ερώτημα «είστε υπέρ της συμφωνίας με την Ελλάδα για αλλαγή του ονόματος της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας"»; τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά: «Όχι» απαντά το 52,6% των ερωτηθέντων ενώ «ναι» απαντά το 47,4%.
SPONSORED
Σε σταθερή κατάσταση ο παίκτης του Survivor: Εξετάζεται αεροδιακομιδή του σε εξειδικευμένο κέντρο στις ΗΠΑ
09:33
Συνελήφθη 45χρονος που είχε βιάσει ανήλικη στην Ομόνοια και βιντεοσκόπησε την πράξη
09:26
Προληπτικά μέτρα κατά του χανταϊού λαμβάνουν οι υγειονομικές αρχές στη Γαλλία
09:19
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
09:08