Κύπρος: Απήγαγαν δύο εντεκάχρονους μαθητές έξω από το σχολείο τους
Σε συναγερμό τέθηκε από το πρωί της Τρίτης η Αστυνομία στη Λάρνακα, καθώς άγνωστος άνδρας απήγαγε δύο αγόρια 11 χρόνων, έξω από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
Πρόκειται για τους Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πολίτης, ο άνδρας συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος και στη συνέχεια τα έβαλε στο αυτοκίνητό του (σαλούν, χρώματος γκρίζου) και έφυγε.
Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο δράστης είναι ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους με ελικόπτερα και μπλόκα σε όλη την πόλη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει να παίρνει καταθέσεις.
Στο σημείο μετέβη και o υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και κάλεσε όποιον μπορεί να βοηθήσει να καλέσει στο 1460.
Μη πόσιμο το νερό στη Σκύρο - Διαρροή πετρελαίου σε αντλία υδροδότησης
15:57
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται τετράχρονος μετά από επίθεση σκύλου στα Χανιά
15:50
Συνεδριάζει την Τετάρτη το υπουργικό: Υπόθεση ιδιαίτερης κοινωνικής σημασίας με ΠΝΠ τα Τέμπη
15:50
Στη φυλακή Κορίνθου ο 20χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
15:49