Κύπρος: Σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων από τον κατοχικό στρατό
Ένα πατέρα και τον γιo του, ηλικίας 47 και 25 χρονών αντίστοιχα, συνέλαβε ο τουρκικός στρατός κατοχής χθες το απόγευμα ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο Ελληνοκύπριοι γύρω στις 19:00 χθες πέρασαν στη «νεκρή ζώνη» για να επισκεφτούν το πατρικό τους σπίτι, που βρίσκεται στα Στροβίλια, κοντά στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
Όπως ανέφερε η σύζυγος του 47χρονου, λίγη ώρα αργότερα της τηλεφώνησε ο γιος της και την ενημέρωσε πως συνελήφθησαν από Τούρκους στρατιώτες και ότι τη Δευτέρα θα οδηγηθούν σε λεγόμενο δικαστήριο της Αμμοχώστου.
Μετά έγινε καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό της Δερύνειας και ενημερώθηκαν, τόσο η κυπριακή κυβέρνηση όσο και τα Ηνωμένα Έθνη.
ΧΡΗΜΑ
«Άνοιξε» η πλατφόρμα για τα αναδρομικά στο επίδομα παιδιού - Σήμερα η έκτακτη πληρωμή
01:00
ΧΡΗΜΑ
Από πότε αλλάζει ο τρόπος πληρωμής στις παραδόσεις courier - Μετρητά τέλος
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Οι Ουκρανοί διαπραγματευτές θα συναντήσουν τους απεσταλμένους του Τραμπ την Παρασκευή και το Σάββατο
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Παύει η λειτουργία του βρετανικού προξενείου στην Ιερουσαλήμ - Παραμένουν επτά διπλωμάτες
23:50
ΚΟΣΜΟΣ