ΚΟΣΜΟΣ

Κατάπιε πανάκριβο δαχτυλίδι για να το κλέψει, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο

Κατάπιε πανάκριβο δαχτυλίδι για να το κλέψει, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο
Pixabay

Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός Ιρλανδού να κλέψει ένα δαχτυλίδι αξίας 40.000 ευρώ στο Μαρμαρίς στην Τουρκία. Κατάπιε το κόσμημα, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο.

Ο 54χρονος επίδοξος ληστής ονομάζεται Ίαν Κάμπελ και είναι 54 ετών. Όπως αναφέρει η τουρκική Hurriyet, ο τουρίστας προσπάθησε αρχικά να κρύψει το δαχτυλίδι στο χέρι του, όμως ο κοσμηματοπώλης τον υποψιάστηκε, έκλεισε την πόρτα του καταστήματος και κάλεσε την αστυνομία.

Όντας εγκλωβισμένος, ο 54χρονος αποφάσισε να καταπιεί το δαχτυλίδι. Όταν έφτασε η αστυνομία αρνήθηκε τις κατηγορίες του κοσμηματοπώλη, όμως η κάμερα ασφαλείας τον «πρόδωσε».

Άμεσα, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έκαναν εξετάσεις και εντόπισαν το 2.5 καρατίων κόσμημα στο στομάχι του. Ο εισαγγελέας διέταξε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αν δεν κατάφερνε να βγάλει το δαχτυλίδι… με φυσικούς τρόπους.

Ύστερα από 24 ώρες στο νοσοκομείο, ο Κάμπελ παραδέχθηκε την πράξη του και ομολόγησε ότι αποφάσισε να κλέψει το δαχτυλίδι «γιατί θύμιζε την γυναίκα του».

Ο ίδιος σημείωσε πως έχασε τη γυναίκα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Το όχημά της έπεσε σε λίμνη και οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να ανασύρουν ποτέ τη σορό της. Μαζί με αυτή χάθηκε και το δαχτυλίδι του γάμου μας.

«Από τότε έχω εμμονή με τα μονόπετρα. Όποτε τα βλέπω, μου θυμίζουν την γυναίκα μου και μου δημιουργείται αυτή η απίστευτη ορμή να τα κλέψω», εξομολογήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ