«Θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια»: Μήνυμα Σαλβίνι στο Βερολίνο για το μεταναστευτικό
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε σήμερα με δηλώσεις του σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος.
«Δεν θα δεχτούμε πτήσεις τσάρτερ οι οποίες δεν έχουν λάβει άδεια, αν χρειαστεί θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια όπως κάναμε ήδη και με τα λιμάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.
Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε «Εάν κάποιος στο Βερολίνο ή στις Βρυξέλλες σκέφτεται να στείλει δεκάδες μετανάστες στην Ιταλία να γνωρίζει ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα τα κλείσουμε όπως κάναμε και με τα λιμάνια».
ΧΡΗΜΑ
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
ΧΡΗΜΑ
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι καταδικάζει τον «εκβιασμό» της Ευρώπης για τον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ στο Ιράν - Σχέδιο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες επιθέσεων
23:55
ΚΟΣΜΟΣ