«Θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια»: Μήνυμα Σαλβίνι στο Βερολίνο για το μεταναστευτικό
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε σήμερα με δηλώσεις του σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος.
«Δεν θα δεχτούμε πτήσεις τσάρτερ οι οποίες δεν έχουν λάβει άδεια, αν χρειαστεί θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια όπως κάναμε ήδη και με τα λιμάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.
Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε «Εάν κάποιος στο Βερολίνο ή στις Βρυξέλλες σκέφτεται να στείλει δεκάδες μετανάστες στην Ιταλία να γνωρίζει ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα τα κλείσουμε όπως κάναμε και με τα λιμάνια».
SPONSORED
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φάμελλος: Στηρίζουμε την ΕΛ.Α.Σ του Τσίπρα - Θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση
16:55
ΚΟΣΜΟΣ
Λούνα παρκ στη Ρωσία εγκαινιάζει παιχνίδι με το όνομα του πυραύλου «Oreshnik»
16:49
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Ηράκλειο Κρήτης
16:41
ΑΠΟΨΕΙΣ
Τι μας αποκαλύπτουν οι πρόσφατες θεάσεις καρχαριών στην Ελλάδα
16:32
ΠΟΛΙΤΙΚΗ