«Θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια»: Μήνυμα Σαλβίνι στο Βερολίνο για το μεταναστευτικό
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε σήμερα με δηλώσεις του σε δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος.
«Δεν θα δεχτούμε πτήσεις τσάρτερ οι οποίες δεν έχουν λάβει άδεια, αν χρειαστεί θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια όπως κάναμε ήδη και με τα λιμάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.
Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε «Εάν κάποιος στο Βερολίνο ή στις Βρυξέλλες σκέφτεται να στείλει δεκάδες μετανάστες στην Ιταλία να γνωρίζει ότι δεν θα υπάρχει διαθέσιμο αεροδρόμιο. Θα τα κλείσουμε όπως κάναμε και με τα λιμάνια».
ΚΟΣΜΟΣ
Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία
19:59
ΕΛΛΑΔΑ
Στη φυλακή οι γονείς για την κακοποίηση των οκτώ παιδιών τους στο Ηράκλειο Κρήτης
19:49
ΚΟΣΜΟΣ
Πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία: «Τελειώνει η κρίση για τους F35 - Εγκαταλείπει τους S-400 η Άγκυρα»
19:40
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 51χρονος για διάρρηξη ΑΤΜ στο Περιστέρι - Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία του
19:28
ΣΠΟΡ