Μια μαϊμού σε ρόλο «σοφέρ» σε λεωφορείο στην Ινδία
Μικτές αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο και το οποίο δείχνει μια μαϊμού να «οδηγεί» ένα λεωφορείο στην Καρνατάκα της Ινδίας.
Στο λεωφορείο βρίσκονταν περίπου 30 επιβαίνοντες με μάρτυρες να αναφέρουν ότι η μαϊμού επιβιβάστηκε στο όχημα μαζί με άλλον επιβάτη, ωστόσο αρνούνταν να κάτσει σε κάποια άλλη θέση εκτός από αυτή του οδηγού.
Το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ωστόσο έφτασε αργά «στα αυτιά» των υπευθύνων, αφού το βίντεο έγινε viral.
Ο οδηγός τέθηκε σε διαθεσιμότητα αφού σύμφωνα με ανακοίνωση εκπροσώπου του δικτύου μεταφορών: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρωταρχικής σημασίας και ο οδηγός δεν μπορεί να την διακινδυνεύει αφήνοντας μια μαϊμού στο τιμόνι».
Πάντως, σύμφωνα με το BBC κανείς από τους επιβάτες δεν φαίνεται να διαμαρτυρήθηκε με τον τριχωτό «σοφέρ», ενώ υπήρχαν και αρκετοί που χαρακτήρισαν «χαριτωμένο το θέαμα» της μαϊμούς να κάθεται στο τιμόνι.
Διαγωνισμός CNN Greece: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση ΛΟΛΑ στο Θέατρο Παλλάς!
16:00
Πυρά Μακρόν κατά Τραμπ από το Νταβός: «Υπάρχει στροφή προς έναν κόσμο χωρίς κανόνες»
15:54
Θεσσαλονίκη: Καταδίκη αντιδημάρχων για τον θάνατο 65χρονου από αγέλη σκύλων
15:47
Κακοκαιρία: Κλειστά αύριο Τετάρτη (21/01) όλα τα σχολεία της Αττικής
15:37