ΗΠΑ: Επεκτείνονται οι έρευνες για τη 13χρονη μετά τη δολοφονία των γονιών μέσα στο σπίτι τους
Πηγή: REUTERS/Joshua Lott/File Photo

Οι έρευνες για τον εντοπισμό μιας 13χρονης επεκτείνονται από σήμερα με απόφαση του FBI καθώς εκτιμάται ότι διατρέχει άμεσο κίνδυνο, μετά τη δολοφονία των γονιών της μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Ουισκόνσιν, των ΗΠΑ.

Η Τζέιμι Κλος αγνοείται από τη Δευτέρα, μετά από κλήση που δέχτηκε η αστυνομία και οδηγήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, εντοπίζοντας τους γονείς του κοριτσίου νεκρούς. Ο 56χρονος Τζέιμς Κλος και η σύζυγός του, Ντενίζ, 46 ετών, ήταν νεκροί, φέροντας τραύματα από σφαίρες, όμως το κορίτσι δεν βρέθηκε πουθενά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η έφηβη πιθανότατα είδε τους φόνους και βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι αρχές, δεν θεωρείται ύποπτη η ίδια. Περίπου 100 εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες στο Ουισκόνσιν ενώ η αστυνομία δέχτηκε περίπου 800 τηλεφωνήματα με πληροφορίες για την Τζέιμι, ωστόσο χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 

«Μια ολόκληρη Πολιτεία συγκλονίζεται από την εξαφάνιση της Τζέιμι και τον θάνατο των γονιών της», είπε ο γενικός εισαγγελέας του Ουισκόνσιν, Μπραντ Σίμελ. Η κλήση στην αστυνομία έγινε γύρω στη 1 το πρωί της Δευτέρας από ένα κινητό τηλέφωνο, μέσα από το σπίτι της οικογένειας, ενώ αγνοείται για την ώρα τι ακριβώς συνέβη και ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών.

Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News οι δράστες πυροβόλησαν την εξώπορτα του σπιτιού για να την ανοίξουν και να μπουν μέσα.

Διαβάστε επίσης