Κρεμλίνο: Επικίνδυνη η προσέγγιση των ΗΠΑ όσον αφορά τη συμφωνία για τα πυρηνικά
Επικίνδυνη χαρακτηρίζει το Κρεμλίνο την προσέγγιση των ΗΠΑ όσον αφορά τη συμφωνία για τα πυρηνικά, σημειώνοντας ωστόσο πως η συνθήκη, την οποία η Ουάσινγκτον θέλει να εγκαταλείψει, έχει τα αδύναμα σημεία της.
Η Ρωσία ανακοίνωσε χθες ότι θα αναγκαστεί να απαντήσει καταλλήλως για να αποκαταστήσει την στρατιωτική ισορροπία με τις ΗΠΑ, αν ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υλοποιήσει την απειλή να εγκαταλείψει την συνθήκη για τα πυρηνικά όπλα και αρχίσει να αναπτύσσει νέους πυραύλους.
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να συζητήσει το θέμα αυτό αργότερα σήμερα στη Μόσχα με τον σύμβουλο εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τζον Μπόλτον.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι περιμένει από τον Μπόλτον να εξηγήσει την αμερικανική θέση.
«Βεβαίως υπάρχουν αδύναμα σημεία (στην συνθήκη), αλλά το να σκίσουμε τη συμφωνία χωρίς σχέδια για οτιδήποτε καινούργιο αυτό είναι κάτι το οποίο δεν χαιρετίζουμε», δήλωσε ο Πεσκόφ σε δημοσιογράφους.
Μιλάνο: Οδηγοί τραμ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα - Σχολίαζαν χυδαία στα social γυναίκες επιβάτες
16:07
Οι Μπίλι Κρίσταλ και Σκοτ Έλις ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παράσταση «860»
16:04
Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών για αύριο Πέμπτη 18/06: Κίτρινος συναγερμός σε έντεκα περιοχές της χώρας
15:59
Ο ουκρανικός στρατός έπληξε δεξαμενόπλοιο του «σκιώδους στόλου» της Ρωσίας στην Μαύρη Θάλασσα
15:54