ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» έκλεψε μπύρες από σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, ή μήπως όχι;

Ο Ρος από τα «Φιλαράκια» έκλεψε μπύρες από σούπερ μάρκετ στην Αγγλία, ή μήπως όχι;

Ένας άνδρας στην Αγγλία έκλεψε μπύρες από ένα κατάστημα με την αστυνομία του Μπλάκπουλ να δημοσιεύει φωτογραφία του στο Facebook. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου ωστόσο εντόπισαν πολλές ομοιότητες του κλέφτη με τον ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς «Φιλαράκια», David Schwimmer, ο οποίος απάντησε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο.

«Ορκίζομαι πως δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Προς τους σκληρά εργαζόμενους της αστυνομίας του Μπλάκπουλ, καλή τύχη με την έρευνα. #ΔενΉμουνΕγώ», έγραψε ο ηθοποιός σε ανάρτηση του στο Twitter την οποία συνοδεύει ένα βίντεο με τον ίδιο να εμφανίζεται σε ένα σούπερ μάρκετ με μπύρες στην αγκαλιά του.

Το ποστ της αστυνομίας ανέφερε:

«Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email», έγραψαν στη λεζάντα της φωτογραφίας, που απεικονίζεται ο ύποπτος να κρατά κουτιά μπύρας.

Τα σχόλια ήταν χιλιάδες αναφορικά με την ομοιότητα με τον γνωστό ηθοποιό και έτσι οι Αρχές ξεκαθάρισαν πως δεν πρόκειται για τον David Schwimmer.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ