ΚΟΣΜΟΣ

Αφαίρεσε τον... αφαλό της για τον κάνει δώρο στον σύντροφό της

Αφαίρεσε τον... αφαλό της για τον κάνει δώρο στον σύντροφό της
Facebook/PAWLINA C. LANDEROS

Η 23χρονη Paulina Casillas Landeros από το Μεξικό αφαίρεσε χειρουργικά τον αφαλό της ώστε να το κάνει… δώρο στον αγαπημένο της. Πλέον δηλώνει μετανιωμένη για την απόφασή της.

Η αφαίρεση του αφαλού ήταν μία πράξη που θα την βοηθούσε να φαίνεται λιγότερο άνθρωπος, όμως ο χωρισμός από τον αγαπημένο της Daniel Ramirez την έκανε να μετανοήσει για την πράξη της.

Πλέον, τρία χρόνια μετά την επέμβαση, δηλώνει ότι η απόφασή της ήταν «ριψοκίνδυνη» και «παρορμητική». «Πάντα είχα προβλήματα με την οικογένειά μου, δεν ήμουν ποτέ πολύ κοντά τους», αναφέρει η νεαρή, σημειώνοντας πως η οικογένειά της δεν ενέκρινε τις επιλογές της και η αφαίρεση του αφαλού ήταν μεγάλο «χτύπημα» στις σχέσεις τους.

«Ήθελα να φαίνομαι λιγότερο άνθρωπος, ήθελα να κάνω κάτι αμφιλεγόμενο», παραδέχεται η ίδια, όπως αναφέρει το LadBible. Συμπληρώνοντας, αναφέρει: «Μου έκανε την επέμβαση ένας επαγγελματίας, αλλά οι συμβουλές του για την περιποίηση του τραύματος ήταν κακές και έπαθα μόλυνση. Υπέφερα, πέρασα μέρες στο κρεβάτι σαν να ήμουν σε καραντίνα. Σταδιακά γιατρεύτηκε (σ.σ. η πληγή), αλλά δεν θα κλείσει ποτέ εντελώς».

Για εκείνη ήταν η απόλυτη απόδειξη της αγάπης της για τον πρώην, πλέον, σύντροφό της Daniel.

«Ήμουν πολύ ερωτευμένη με το τότε αγόρι μου, με στήριξε σε πολλές δύσκολες στιγμές και είναι ένας από τους ανθρώπους που ασκούν την μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή μου».

«Ήταν μία απόφαση της στιγμής, ήμασταν νέοι και ανόητοι, αλλά έτσι ένιωσα», λέει και προσθέτει: «Το έβαλα σε ένα σακουλάκι μαζί με ένα σημείωμα που έλεγε ότι τον αγαπάω».

Μετά τον χωρισμό της με τον Daniel Ramirez η 23χρονη έχει έρθει πιο κοντά στην οικογένειά της και πλέον αντιλαμβάνεται πόσο ριψοκίνδυνη, όπως παραδέχεται και η ίδια, ήταν η απόφασή της.

«Το μετανιώνω όταν βάζω τον εαυτό μου στη θέση της μαμάς μου, πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη, ήταν τόσο στεναχωρημένη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αισθάνεσαι όταν το παιδί σου θέλει να σπάσει όλους τους δεσμούς μαζί σου. Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, δεν θα το ξαναέκανα».

«Παρότι το έκανα για τους λάθος λόγους», λέει, «μου έμαθε ότι πρέπει να σκέφτομαι τα πράγματα σοβαρά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ