Συνετρίβη το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα της Λέστερ με τη Γουέστ Χαμ (1-1) το ελικόπτερο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της ομάδας, Vichai Srivaddhanaprabha συνετρίβη έξω από το «King Power Stadium» και τυλίχθηκε στις φλόγες.
Το περιστικό έγινε δευτερόλεπτα μετά την απογείωση και δεν έχει διεκρινιστεί αν ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης της Λέστερ, ο οποίος συνηθίζει να μετακινείται με αυτόν τον τρόπο για τα παιχνίδια των «αλεπούδων», επέβαινε στο ελικόπτερο.
Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Το γήπεδο εκκενώθηκε, η αποστολή της Γουέστ Χαμ αποχώρησε, ενώ έχουν μείνει κάποιοι παίκτες της Λέστερ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, o Vichai Srivaddhanaprabha βρισκόταν στο γήπεδο, χωρίς να συνοδεύτεται, όμως, από άλλα μέλη της οικογένειάς του.
Αρκετοί τραυματίες από επίθεση με σπαθί σε σχολείο της Σουηδίας
16:27
Ιός Δυτικού Νείλου: Εντατικοί ψεκασμοί και αυξημένη ετοιμότητα από τους δήμους
16:12
Φωτιά στη Λήμνο - Ήχησε το 112 για εκκένωση δύο περιοχών
16:05
Τουρκία: Συνταξιούχος αστυνομικός έστησε ενέδρα και εκτέλεσε τη φίλη του στην Αττάλεια
16:01