Ρωσία: Τρόμος στον αέρα-Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους
Boeing 737 με 173 επιβαίνοντες άρχισε να κάνει γύρους πάνω από τη ρωσική πόλη Krasnoyarsk, ζητώντας να κάνει επείγουσα προσγείωση στη Σιβηρία λόγω ρωγμής στο παρμπρίζ του πιλοτηρίου, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου ειδήσεων TASS.
Η πτήση της NordStar από τη ρωσική πόλη Novosibirsk είχε προορισμό την πόλη Sanya στη νότια Κίνα, όταν το πλήρωμα παρατήρησε μια ρωγμή στο παρμπρίζ του πιλοτηρίου και αποφάσισε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk.
Το αεροσκάφος κάνει γύρους πάνω από το αεροδρόμιο για να ξοδέψει τα καύσιμα πριν από την προσγείωση.
Σύμφωνα με το RT, το πλήρωμα αποφάσισε να προσγειωθεί το αεροπλάνο αφού έλαβε ένα σήμα «τεχνικού προβλήματος» που προέρχεται από έναν από τους δείκτες του αεροσκάφους.
Στο αεροδρόμιο έχουν σπεύσει πυροσβεστικά αλλά και ασθενοφόρα.
Οι G7 δεν κατέληξαν ακόμη σε απόφαση για τα έκτακτα αποθέματα πετρελαίου
17:45
Στη Σούδα ο Μακρόν - Θα μεταφερθεί με ελικόπτερο στο Σαρλ ντε Γκώλ (vid)
17:37
BofA: Πληθωρισμός, βιομηχανική παραγωγή και κεντρικές τράπεζες στην ατζέντα της εβδομάδας
17:34
Πρόεδρος Λιβάνου: Η Χεζμπολάχ θα μπορούσε να μετατρέψει τη χώρα σε «δεύτερη Γάζα»
17:30