ΚΟΣΜΟΣ

Άγριος καυγάς καθηγητή με μαθητή στις ΗΠΑ: Πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε όλη την τάξη

Άγριος καυγάς καθηγητή με μαθητή στις ΗΠΑ: Πιάστηκαν στα χέρια μπροστά σε όλη την τάξη
Capture/Youtube/KOLR10 News

Ένας μαθητής και ο καθηγητής του πιάστηκαν στα χέρια σε σχολείο του νοτιανατολικού Λος Άντζελες και οι σκηνές κατεγράφησαν σε βίντεο.

Ο 64χρονος καθηγητής μουσικής Marston Riley ενεπλάκη σε καυγά με έναν 14χρονο μαθητή μπροστά σε όλη την αίθουσα, όπως αναφέρει το CNNi.

Στα πλάνα βίντεο που κυκλοφόρησε, ο καθηγητής και ο μαθητής φαίνεται να ανταλλάσσουν… μπουνιές. Ο 14χρονος μαθητής έπεσε στο έδαφος και τυλίχτηκε γύρω από τα πόδια του 64χρονου, ο οποίος ξεκίνησε να τον χτυπά επανειλημμένως.

Μερικοί μαθητές και ένας φύλακας επενέβησαν και προσπάθησαν να τους χωρίσουν, όμως, ο καθηγητής ήταν ασυγκράτητος και συνέχισε να κυνηγά τον μαθητή του.

Μαθητές ενημέρωσαν τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο πως ο Riley ζήτησε από τον συμμαθητή τους να φύγει από την αίθουσα γιατί δεν φορούσε τη σχολική στολή του. Ο νεαρός αρνήθηκε να τον υπακούσει και τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον 14χρονο να εξαπολύει ρατσιστική επίθεση στον Riley, ο οποίος είναι Αφροαμερικανός.

Το αγόρι, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι θεράποντες ιατροί φρόντισαν τις πληγές του και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο, όπως αναφέρει το γραφείο του σερίφη.

Ο καθηγητής συνελήφθη από τις Αρχές με την κατηγορία της κακοποίησης ανηλίκου. Πλήρωσε την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

California teacher caught on camera punching 14-year-old boy, by Amir Vera, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ