Δολοφονία Κασόγκι: Ίχνη οξέων στο πηγάδι της κατοικίας του Σαουδάραβα πρόξενου
Ίχνη υδροχλωρικού οξέος φέρονται να ανίχνευσαν οι τουρκικές Αρχές στον πάτο του πηγαδιού που βρίσκεται στην κατοικία του πρόξενου της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, Mohammad al-Otaibi.
Σύμφωνα με πηγή από την τουρκική εισαγγελία, η σορός του δημοσιογράφου διαλύθηκε σε οξύ μέσα σε ένα χώρο της κατοικίας του προξένου, σε χρονικό διάστημα δύο βδομάδων από τη μέρα που δολοφονήθηκε μέχρι τη μέρα που διεξήγαγαν έρευνα οι τουρκικές Αρχές στο σπίτι του πρόξενου.
Σημειώνεται ότι το τουρκικό αίτημα να εξεταστεί το πηγάδι στον κήπο του Σαουδαραβικού προξενείου, είχε αρχικώς απορριφθεί από τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας, αλλά αργότερα, επετράπη.
PHOTO 1 / 6
Photo 1/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
Photo 2/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
Photo 3/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
Photo 4/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
Photo 5/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
Photo 6/6
Πηγή: EPA / ERDEM SAHIN
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
ΕΛΛΑΔΑ
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
ΚΟΣΜΟΣ