Για τη ζωή της πριν και μετά τον Λευκό Οίκο, τον ρατσισμό αλλά και τα προβλήματα στη σχέση της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο μιλάει η Μισέλ Ομπάμα, στα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming», ενώ αποκαλύπτει επίσης τί δεν θα συγχωρήσει ποτέ στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, η πρώτη μαύρη κυρία της Αμερικής αναφέρεται στον ρατσισμό που αντιμετώπισε καθώς παρουσιαζόταν με το στερεότυπο της «θυμωμένης μαύρης γυναίκας», επειδή είναι μία «ισχυρή μαύρη γυναίκα».

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει νέες πτυχές για την προσωπική της ζωή και καταφέρεται εναντίον του Ντόναλντ Τράμπ, σύμφωνα με αποσπάσματα που έχει δημοσιεύσει η Washington Post.

Η έκδοση του βιβλίου της συνοδεύεται από μια μεγάλη περιοδεία παρουσιάσεων με τη συμμετοχή αστέρων όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Ριζ Γουίδερσπουν. Τα εισιτήρια για τις παρουσιάσεις ξεκινούν από 30 δολάρια και μπορεί να φθάσουν και πάνω από 1.000 δολάρια. Τα εισιτήρια για τη μοναδική παρουσίαση στην Ευρώπη, στο Λονδίνο μαζί με τη συγγραφέα Τσιμαμάντα Νγκόζι Αντίτσι έχουν ήδη εξαντληθεί, σύμφωνα με τη FAZ.

Στο βιβλίο της, η Μισέλ Ομπάμα περιγράφει τη ζωή της πριν από την είσοδό της στον Λευκό Οίκο, τη σχέση της με τον Μπαράκ Ομπάμα και το πώς ήταν να είσαι η πρώτη μαύρη πρώτη κυρία της Αμερικής.

Στον πρόλογο γράφει ότι θέλει να μιλήσει για την πορεία της, από τα χρόνια που μεγάλωνε «σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο νότιο Σικάγο» και τη μετακόμιση σε ένα σπίτι με περισσότερες σκάλες απ' όσες μπορούσε να μετρήσει.

Αναφέρεται ακόμη στο τέλος της θητείας του συζύγου της και στο σοκ που υπέστη όταν έμαθε για τη νίκη του Τραμπ. Επίσης θυμάται ότι «έτρεμε από οργή» όταν είδε το βίντεο με τον Τραμπ να υπερηφανεύεται ότι «αρπάζει τις γυναίκες» ανάμεσα στα πόδια τους.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, δηλώνει ότι «δεν θα συγχωρέσει ποτέ» τον Ντόναλντ Τραμπ το γεγονός ότι αμφισβήτησε το κατά πόσο ο σύζυγός της γεννήθηκε στις ΗΠΑ και έθεσε την οικογένειά της σε κίνδυνο.

Αναφερόμενη στις δύσκολες περιόδους στη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στάθηκε στην αποβολή που είχε και στην εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία υποβλήθηκε για να αποκτήσει τις δύο κόρες της.

Video: Η Μισέλ Ομπάμα επιμένει: «Δεν θέλω να γίνω πρόεδρος»

Θέτει επίσης τέλος στα σενάρια για υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020, τονίζοντας ότι δεν της αρέσει η πολιτική.

Διαβάστε επίσης