Αποκαλύψεις Ερντογάν για υπόθεση Κασόγκι: Πέντε χώρες άκουσαν τα ντοκουμέντα της δολοφονίας
Την ύπαρξη ηχητικών ντοκουμέντων από τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ ισχυρίστηκε ότι οι ηχογραφήσεις έχουν δοθεί από τον ίδιο στο Ριάντ, την Ουάσινγκτον και το Παρίσι.
«Δώσαμε τις ηχογραφήσεις, τις δώσαμε στη Σαουδική Αραβία, τις δώσαμε στην Ουάσινγκτον, στους Γερμανούς, στους Γάλλους, στους Άγγλους», δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του. Η προεδρία διευκρίνισε στη συνέχεια πως οι ηχογραφήσεις ακούσθηκαν μόνο και δεν διανεμήθηκε τίποτα γραπτό.
«Η Σαουδική Αραβία γνωρίζει σίγουρα και θα πρέπει να αποκαλύψει ποια είναι τα 15 μέλη της ομάδας που σκότωσε τον Κασόγκι στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης», πρόσθεσε ο Ερντογάν.
Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στο Παρίσι, στο πλαίσιο των τελετών για τα 100 χρόνια από το τέλος του Α' Παγκόσμιου Πολέμου.
«Όταν πάμε στο Παρίσι, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε μια ευκαιρία και θα πραγματοποιήσουμε μια διμερή συνάνηση», είπε ο Ερντογάν.
Γνήσιο το Ευαγγέλιο που βρέθηκε στην αποθήκη γνωστής γκαλερί του Κολωνακίου
17:24
Τραμπ για Ιράν: Θέλουμε να μιλήσουμε, αλλά δεν υπάρχει κανείς - Ήθελαν να καταλάβουν τη Μέση Ανατολή (vid)
17:13
Χαμενεΐ: Ενίσχυση σχέσεων του Ιράν με γειτονικές χώρες - Τραμπ κατά ΝΑΤΟ για Ορμούζ: «Είναι δειλoί»
17:10
«Το Ιράν θέλει ενίσχυση των σχέσεων με τις γειτονικές χώρες» - Το νέο μήνυμα Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
17:05