Φωτιά Καλιφόρνια: Έφτασαν τους 71 οι νεκροί - Ξεπέρασαν τους 1000 οι αγνοούμενοι
Τα λείψανα άλλων οκτώ ανθρώπων βρέθηκαν από τις Αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό θυμάτων της πυρκαγιάς που οι Αρχές αποκαλούν «Camp Fire», με αποτέλεσμα ο απολογισμός των νεκρών στην Κομητεία Μπιούτ να αυξηθεί σε 71, ανακοίνωσε ο σερίφης της Κομητείας, ο Κόρι Χόνι.
Σύμφωνα με τον σερίφη Χόνι, ο αριθμός των αγνοουμένων μετά την πυρκαγιά, που είναι η πιο πολύνεκρη στην ιστορία της Πολιτείας της Καλιφόρνιας, αυξήθηκε αλματωδώς και ξεπέρασε τους 1.000, πάντως μερικά από τα ονόματα μπορεί να έχουν καταχωριστεί δύο φορές.
Ο νέος απολογισμός αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία σε τουλάχιστον 73, αν προστεθούν οι τουλάχιστον δύο νεκροί που άφησε πίσω της η πυρκαγιά που αποκαλείται «Woolsey».
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
ΗΠΑ: Τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρκο στο Σακραμέντο
08:50
Ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ αναξιοκρατία και διαφθορά - Νέα πολιτική μάχη για τις άρσεις ασυλίας
08:41
Τα 5 πιο κερδοφόρα franchise τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου
08:30
Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά: Πρόσωπο «κλειδί» ο 66χρονος που της έστειλε χρήματα - Εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα (vids)
08:19