Μόσχα: Αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα σκότωσε άνδρα στο διάδρομο απογείωσης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας, όταν ένα αεροπλάνο με προορισμό την πρωτεύουσα της Ελλάδας, πέρασε πάνω από άνδρα την ώρα που κινούνταν στην πίστα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Όπως μεταδίδει το sputniknews.com, ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 κατά την απογείωση του χτύπησε έναν άνδρα. Το πλήρωμα ενημέρωσε αμέσως τους αρμόδιους του αεροδρομίου για τη σύγκρουση, ωστόσο το αεροπλάνο συνέχισε κανονικά το ταξίδι του, καθώς δεν υπήρξε στο σύστημα ενημέρωση για την πρόκληση βλάβης.
Οι αρχές του αεροδρομίου πήγαν στο σημείο, όπου εντόπισαν ανθρώπινα μέλη.
Το αεροδρόμιο της Μόσχας, λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης βρέθηκαν «ένα ανθρώπινο σώμα, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα».
Θεσπρωτία: Εξαπάτησαν 86χρονη παίρνοντας της 180.000 ευρώ - Της είπαν ότι αλλάζει το νόμισμα
13:22
Καύσωνας στην Ευρώπη: «Βράζουν» 193 εκατ. κάτοικοι - Πού η θερμοκρασία «έγραψε» ιστορικά ρεκόρ
13:15
Στα χέρια των αρχών 21χρονος που έτρεχε με 210 χλμ/ώρα στην Κηφισιά
13:11
Τραγωδία στα Χανιά: Ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του σε λίμνη αίματος
13:03