Ο επικεφαλής της Roscosmos θα... ελέγξει αν οι Αμερικανοί πράγματι πάτησαν στη Σελήνη
Είναι ευρέως αποδεκτό πως το 1969 η αποστολή Apollo 11, έστειλε επιτυχώς τον πρώτο άνθρωπο στη Σελήνη. Όμως, πολλοί εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι η περίφημη προσελήνωσηδεν είναι πραγματική.
Ο επικεφαλής της Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, φαίνεται πως είναι ένας από αυτούς, καθώς προσφέρθηκε να «ελέγξει» αν το αμερικανικό πρόγραμμα προσελήνωσης ήταν πραγματικό.
Σε συνομιλία του με τον Μολδαβό πρόεδρο, Ίγκον Ντόντον, σχετικά με τις προοπτικές μίας βάσης στη Σελήνη, ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας διαστήματος, τόνισε πως καμία χώρα δεν μπορεί να στηρίξει μόνη της, οικονομικά, ένα τόσο δαπανηρό πρόγραμμα.
Όταν τον ρώτησαν εάν οι Αμερικανοί αστροναύτες έφτασαν στο φεγγάρι, χαμογελώντας είπε «έχουμε θέσει έναν στόχο, να πετάξουμε και να δούμε εάν πήγαν ή όχι στη Σελήνη».
«Λένε πως το έκαναν, οπότε εμείς θα το ελέγξουμε».
Αλλαγές στην αγορά πληροφορικής φέρνει η εξαγορά της OTS από τη Real Consulting
07:23
Διεύρυνση στο ΠΑΣΟΚ: Ηχηρό μήνυμα περί «ρεύματος» αλλά και ευαίσθητες ισορροπίες
07:14
«Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας στο ΑΠΘ - Εκτός campus τα επεισόδια»: Η έκθεση της Πρυτανείας
07:06
Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Το «εξπρές» του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας - Προετοιμασμένη για όλα η Αθήνα
07:05