ΚΟΣΜΟΣ

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για Κασόγκι: Τον τεμάχισαν σε 7 λεπτά ακούγοντας μουσική

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για Κασόγκι: Τον τεμάχισαν σε 7 λεπτά ακούγοντας μουσική
Middle East Monitor/Handout via REUTERS

Ζωντανό, υπό τη συνοδεία... μουσικής τεμάχισαν τον Τζαμάλ Κασόγκι, σε μόλις 7 λεπτά, οι δολοφόνοι του, όπως αποκάλυψε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ισχυρίστηκε πως άκουσε το ηχητικό ντοκουμέντο από την ώρα του φρικτού εγκλήματος που σημειώθηκε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη.

«Το άκουσα. Σκοτώθηκε μέσα σε επτά λεπτά. Ήταν σκόπιμη δολοφονία» είπε ο Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στη γερμανική Suddeutsche Zeitung.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ αποκάλυψε επίσης ότι άκουσε ένα γιατρό που μιλούσε στους δολοφόνους, συμβουλεύοντάς τους να ακούνε μουσική όσο τεμαχίζουν το σώμα του άτυχου δημοσιογράφου. Μάλιστα, ένας από αυτούς είπε ότι του αρέσει να κάνει κάτι τέτοιο.

«Είναι αηδιαστικό» σχολίασε ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το Russia Today.

Πολλές λεπτομέρειες για τη δολοφονία Κασόγκι έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο οι αποκαλύψεις προέρχονταν κυρίως από διαρροές ανώτερων αξιωματούχων στον Τύπο.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η προτίμηση στη... μουσική προκειμένου να καλυφθούν οι κραυγές του θύματος, την ώρα που το τεμάχιζαν ζωντανό.

Το σώμα του Τζαμάλ Κασόγκι μετά από τόσο καιρό ακόμα δεν έχει βρεθεί, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ