Ιταλία: Συνελήφθη Παλαιστίνιος που φέρεται να σχεδίαζε χημική επίθεση στη χώρα
Οι Αρχές στην Ιταλία συνέλαβαν έναν άνδρα, ως ύποπτο ότι έχει δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος και ο οποίος φέρεται να σχεδίαζε χημική επίθεση στη χώρα.
Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τη La Stampa, που επικαλείται πηγές από την αστυνομία, φέρεται να σχεδίαζε να δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο το δημόσιο σύστημα ύδρευσης στη Σαρδηνία.
Οι Αρχές, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την πληροφορία. Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι ο ύποπτος, ο οποίος είχε παλαιστινιακό διαβατήριο και διαθέτει κανονική άδεια εργασίας, ήταν μικροπωλητής του δρόμου και δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποια θέση υπέρ της τζιχαντιστικής οργάνωσης.
Το σχέδιό του το ανακάλυψε τυχαία ένας γείτονάς του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, προτού προλάβει να φέρει σε πέρας το σχέδιό του.
Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO για την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2026
02:00
Θερινές Εκπτώσεις: Αναλυτικός οδηγός αγορών - Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Ένοπλες δυνάμεις: Επίδομα διοίκησης από 100 έως 500 ευρώ - Οι δικαιούχοι
00:30
Νεκρός εντοπίσθηκε στο σπίτι του στα Ίβηρα Σερρών 66χρονος - Σε πλήρη ελέλιξη οι έρευνες
23:59