Νίκη για τα «κίτρινα γιλέκα»: Η κυβέρνηση αναστέλλει τις αυξήσεις στα καύσιμα
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Εντουάρ Φιλίπ, αναμένεται να ανακοινώσει την αναστολή της εφαρμογής του μέτρου για την αύξηση των τιμών των καυσίμων, μετά τις μαζικές διαδηλώσεις που διοργανώνονται εδώ και τρεις εβδομάδας στις γαλλικές πόλεις και ειδικώς στο Παρίσι από τα «κίτρινα γιλέκα».
Η πληροφορία μεταδίδεται από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, που επικαλείται ανώνυμη κυβερνητική πηγή.
Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Τρίτη, μεταξύ κυβέρνησης και «κίτρινων γιλέκων» ακυρώθηκε, όπως αναφέρει το France24.
Να υπενθυμίσουμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο το Παρίσι μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους διαδηλωτές και την αστυνομία να συγκρούονται.
Μία ηλικιωμένη γυναίκα έχασε τη ζωή της στη Μασσαλία, καθώς την ώρα των επεισοδίων προσπάθησε να κλείσει τα παράθυρα της και χτυπήθηκε στο πρόσωπο από ένα βλήμα δακρυγόνου.
Tαξίδια εντός Ευρώπης: Καταργούνται οι σφραγίδες - Τι ισχύει για τα βιομετρικά στοιχεία
06:00
«Τσουχτερά» πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Ποιες οι νέες ποινές
05:00
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Youth Pass - Τι πρέπει να γνωρίζετε για το voucher των 150 ευρώ
04:00
Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή αιτήσεων Fuel Pass - Ποια τα ποσά επιδότησης
03:00