ΚΟΣΜΟΣ

Οργή στη Ρωσία: Ιερέας κακοποιεί κοριτσάκι την ώρα της βάφτισης για να βγει ο Σατανάς από μέσα του

Οργή στη Ρωσία: Ιερέας κακοποιεί κοριτσάκι την ώρα της βάφτισης για να βγει ο Σατανάς από μέσα του
Screen grab

Σάλο έχει προκαλέσει η βίαιη βάπτιση ενός κοριτσιού στη Ρωσία μετά από τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει τον κληρικό να κακομεταχειρίζεται το παιδί κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ο Ρώσος ιερέας Ηλία Σεμιλέτοφ, ο οποίος θα λογοδοτήσει για την πράξη του, φαίνεται στο βίντεο να σπρώχνει με μίσος το κεφάλι του παιδιού τρεις φορές μέσα στο νερό. Το παιδί, όπως είναι άλλωστε και λογικό, είναι τρομοκρατημένο.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους ενήλικες δεν παρενέβη για να σταματήσει τον ιερέα.

Όπως γράφει η Daily Mail, η μητέρα του παιδιού παραδέχτηκε ότι η κόρη της έκλαιγε επειδή φοβόταν τον ιερέα. Παρόλα αυτά, οι γονείς της μικρής δεν προχώρησαν σε καταγγελία του ιερέα. Αντίθετα, η μητέρα δήλωσε ότι… ευχαριστεί τον ιερέα που βάφτισε το παιδί της.

Παλαιότερα, ο κληρικός φέρεται να είχε πει σε μητέρα ότι Σατανάς κάθεται μέσα στα παιδιά -εκτός από τα νεογέννητα- και αυτό είναι που πρέπει να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της βάφτισης.

«Θυμάμαι ότι είχα τρομάξει όταν άρχισε να λέει αυτές τις ανοησίες» είπε η Liliya Reznikova, η μητέρα στην οποία είχε μιλήσει ο ιερέας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ