Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για δεύτερη φορά το Πεκίνο
Για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις 11 ημέρες, οι Αρχές του Πεκίνου κήρυξαν την κινεζική πρωτεύουσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, εξαιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η ατμόσφαιρα στο Πεκίνο θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη από το Σάββατο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη με αποτέλεσμα η επιβολή μέτρων για τον περιορισμό περαιτέρω ρύπανσης της να κρίνεται επιβεβλημένη.
Όπως συνέβη και στις 7 Δεκεμβρίου, όταν το Πεκίνο κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για πρώτη φορά στην ιστορία του για τον συγκεκριμένο λόγο, θα επιβληθεί περιορισμός στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενώ το πιθανότερο είναι ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και το Στενό Μπαμπ αλ Μαντέμπ στην Υεμένη
18:57
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: «Το κράτος επιχειρεί δίκη κεκλεισμένων θυρών» - Ανακοίνωση συγγενών θυμάτων
18:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Ζητεί κυριαρχία στο Ορμούζ, απειλεί να κλείσει το Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ - Τι λένε ΗΠΑ, Ισραήλ
18:30
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΗΕ: Διόρισε τον Ζαν Αρνό προσωπικό απεσταλμένο για τη διαχείριση πολέμου ΗΠΑ - Ισραήλ - Ιράν
18:27
ΕΛΛΑΔΑ