ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνθρωπος που παραλίγο να χάσει… 84 εκατομμύρια ευρώ!

Ο άνθρωπος που παραλίγο να χάσει… 84 εκατομμύρια ευρώ!
Φωτογραφία Αρχείου Pixabay

Ξεχασμένο στο φορτηγάκι του είχε… νικητήριο λαχνό ένας 51χρονος οικοδόμος από την κομητεία του Λινκολνσάιρ στη Βρετανία. 

Ο Andrew Clark, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εργαζόταν επί βδομάδες μέσα στο κρύο καθώς δεν είχε καταλάβει πως ένα λαχείο στο αυτοκίνητό του, μπορούσε να αλλάξει για πάντα τη ζωή του!

Παππούς τριών παιδιών, ο Clark αποκαλεί πλέον τον εαυτό του τον «άνθρωπο που παραλίγο να χάσει 84,4 εκατομμύρια ευρώ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντα έπαιρνε λαχνούς και τους άφηνε στο όχημά του, χωρίς να τσεκάρει πότε μήπως έχει νικήσει. Αυτή τη φορά όμως, «ανέλαβε δράση» η σύντροφός του, Trisha Fairhurst.

Τώρα, το ζευγάρι έχει ένα καινούριο σπίτι με τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο καινούρια αυτοκίνητα, με την αξία του ενός να αγγίζει τις 80.000 δολάρια.

Τα υπόλοιπα χρήματα, ο κ. Clark σκοπεύει να τα μοιραστεί με πάνω από 20 άτομα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, μεταξύ των οποίων και η 14χρονη κόρη της Trisha, η οποία είναι άτομο με αναπηρία.

«Θα είναι εντάξει για όλη της τη ζωή. Ό,τι φροντίδα χρειαστεί θα την έχει».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ανακάλυψε πως είναι ο μεγάλος νικητής όταν ενέδωσε στις πιέσεις της συντρόφου του και άρχισε να ψάχνει ανάμεσα στους πεταμένους λαχνούς στο φορτηγάκι του.

«Τελικά την άκουσα και άρχισα να ψάχνω τα πεταμένα δελτία στο αμάξι μου, κοιτώντας από το παλιότερο προς το πιο πρόσφατο».

Η σύντροφος του τυχερού, δήλωσε πως δεν θα εγκαταλείψει σύντομα τη δουλειά της και πως της αρκεί που η κόρη της θα έχει ό,τι χρειαστεί για την υπόλοιπη ζωή της. Ο Andrew Clark από την άλλη, θα κάνει ένα διάλειμμα ως την άνοιξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ