Επίθεση Νετανιάχου σε Ερντογάν: Ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου σφάζει παιδιά σε χωριά Κούρδων
Επίθεση κατά του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στην Κύπρο.
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, μέσω Twitter κατηγόρησε τον Ερντογάν για την κατοχή της βόρειας Κύπρου ενώ απασφάλισε λέγοντας πως σκοτώνει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, στην Τουρκία και εκτός, εννοώντας πιθανώς τη Συρία και το Ιράκ.
«Ο Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, του οποίου ο στρατός σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν πρέπει να νουθετεί το Ισραήλ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νετανιάχου.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νετανιάχου εξαπολύει επίθεση στον Τούρκο πρόεδρο. Τον περασμένο Απρίλιο, όταν τον είχε χαρακτηρίσει «τρομοκράτη», λόγω των αιματηρών συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας, ο Νετανιάχου είχε πει:
Ο Ερντογάν δεν έχει συνηθίσει να του αντιμιλούν. Πρέπει ν' αρχίσει να το συνηθίζει. Αυτός που κατέχει τη Βόρεια Κύπρο και την κουρδική ζώνη και σφαγιάζει αμάχους στο Αφρίν, δεν μπορεί να μας κάνει κήρυγμα για αξίες και ηθική.
«Μου φώναζαν πήδα» περιγράφει η 75χρονη που έπεσε από μπαλκόνι φλεγόμενου σπιτιού στην Καλλιθέα
16:50
Προειδοποίηση Ολλανδίας: Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ μετά την Ουκρανία
16:48
«Η στάση της Μόσχας ως προς μια ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία δεν έχει αλλάξει από το 2024»
16:42
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών η ηθοποιός του «Good Life», Ντέιμ Πενέλοπε Κιθ
16:40