ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά σκότωσε τον «τύραννο» γιο της με τηγάνι και τον τεμάχισε σε 70 κομμάτια

Γιαγιά σκότωσε τον «τύραννο» γιο της με τηγάνι και τον τεμάχισε σε 70 κομμάτια
YouTube

Ένα φρικιαστικό έγκλημα συγκλονίζει τη Ρωσία, όπου μία ηλικιωμένη γυναίκα σκότωσε το γιο της με… τηγάνι και μετά τον τεμάχισε σε περισσότερα από 70 κομμάτια.

Η 63χρονη Ρωσία, Lyudmila R, κρίθηκε ένοχη για τη δολοφονία αλλά δεν φυλακίστηκε, καθώς ο γιος της φέρεται να τη χτυπούσε και να την κακοποιούσε επανειλημμένα, μετατρέποντας τη ζωή της σε «κόλαση».

Όπως γράφει μάλιστα η Mirror, ο 42χρονος άνδρας είχε επιχειρήσει να τη βιάσει «αφού ήταν μεθυσμένος και την μπέρδεψε με την πρώην σύζυγό του», υποστήριξε η Lyudmila στις Αρχές.

Η ίδια φέρεται να είχε παρακαλέσει την αστυνομία να την προστατεύσει, ωστόσο οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν τις Αρχές όταν διέκριναν «μυρωδιά νεκρού» να έρχεται από το διαμέρισμά της.

Η δολοφόνος τούς είπε πως απλά ήταν «σαπισμένο κρέας αρκούδας» που έφερε ο γιος της από το κυνήγι. Όμως, όταν έψαξαν τις σακούλες ανακάλυψαν ανθρώπινα χέρια και πόδια, με αποτέλεσμα να τεθεί υπό κράτηση.

«Περίπου για τρεις ώρες η γυναίκα μας έλεγε την ίδια ιστορία για το κρέας αρκούδας. Όμως όταν κατάλαβε πως δεν άλλαζε κάτι, είπε την αλήθεια», ανέφερε πηγή της αστυνομίας.

Λίγο μετά αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως όλα άλλαξαν προς το χειρότερο, όταν η σύζυγος του γιου της τον έδιωξε από το σπίτι και αυτός πήγε να ζήσει μαζί της...

«Πήρα ένα τηγάνι και τον χτύπησα στο κεφάλι». Μετά το θανατηφόρο χτύπημα τον άφησε για μια ολόκληρα μέρα στο πάτωμα.

Την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την ίδια, «έκανε τα πάντα σαν να ήταν ρομπότ. Πήγε αγόρασε ένα πριόνι επειδή πονούσαν τα χέρια της και δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει μαχαίρι».

Η περιγραφή της σοκάρει:

«Κάλυψα το πάτωμα με πλαστικό και του έκοψα πρώτα τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι. Μετά του έκοψα το πέος και έβγαλα όλα τα όργανά του έξω».

Την εβδομάδα αυτή η γυναίκα καταδικάστηκε για τη δολοφονία του γιου της ενώ βρισκόταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Δεν φυλακίστηκε, ωστόσο το δικαστήριο της απαγόρευσε την έξοδο της από την πόλη για 23 μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ