ΚΟΣΜΟΣ

Η «φλογερή» βιενιαμίν του Κογκρέσου απαντά στο «σκανδαλώδες» βίντεο που χορεύει με νέο… χορό!

Η «φλογερή» βιενιαμίν του Κογκρέσου απαντά στο «σκανδαλώδες» βίντεο που χορεύει με νέο… χορό!
Eric Calvin Baker & Julian Jensen/via REUTERS

Η νεότερη γυναίκα του Κογκρέσου, Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ, απαντά σε όλους όσους την επέκριναν για το βίντεο που χόρευε όταν ήταν φοιτήτρια, με... χορό!

«Άκουσα πως το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πιστεύει πως είναι σκάνδαλο όταν οι γυναίκες χορεύουν. Περιμένετε να δείτε πώς θα αντιδράσουν όταν μάθουν πως και οι γυναίκες του Κογκρέσου χορεύουν! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, πάνω από το βίντεο - απάντηση, στο οποίο χορεύει έξω από το νέο της γραφείο στην Κάπιτολ Χιλ.

Υπενθυμίζεται ότι στο βίντεο που προκάλεσε σάλο, η Κορτέζ φαίνεται να διασκεδάζει και να χορεύει με συμφοιτητές της στην ταράτσα ενός κτηρίου.

«Ιδού το αγαπημένο κομμούνι της Αμερικής που τα ξέρει όλα και φέρεται σαν βλαμμένο» έγραψε ο χρήστης AnonymousQ1776 που κοινοποίησε το βίντεο της.

anonymous

Το βίντεο των 30 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο Twitter και έγινε viral μέσα σε μόλις λίγες ώρες, είναι μέρος ενός μεγαλύτερου βίντεο σχεδόν τεσσάρων λεπτών, το οποίο είχε ανέβει στο YouTube πριν οκτώ χρόνια και τραβήχτηκε στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, στο πλαίσιο μίας νέας μόδας που είχε ξεκινήσει τότε.

Η Αλεξάντρια, η οποία αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο το 2011 με πτυχίο στα οικονομικά και στις διεθνείς σχέσεις, ήταν ανάμεσα σε ομάδα φοιτητών που ήθελαν να μιμηθούν γνωστές ταινίες των ‘80s.

Alexandria Ocasio-Cortez responds to dance video critics with more dancing
By Faith Karimi, CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ