Απίστευτο περιστατικό στο Φοίνιξ: Γυναίκα που βρίσκεται 10 χρόνια σε κώμα… γέννησε!
Η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκίνησε έρευνα για σεξουαλική επίθεση, καθώς μια γυναίκα, που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση την τελευταία δεκαετία, γέννησε.
Η γυναίκα, που γλίτωσε το θάνατο από πνιγμό, αλλά έπεσε σε κώμα, νοσηλευόταν στο Hacienda Healthcare, όταν ξεκίνησε ο τοκετός την 29η Δεκεμβρίου και τελικά γέννησε ένα αγοράκι, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.
Κανείς δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.
«Το περιστατικό ερευνάται από το αστυνομικό τμήμα του Φοίνιξ» δήλωσε στο Ρόιτερς ο αρχιφύλακας Τόμι Τόμπσον, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα δημοσιεύματα.
Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου Ντέιβιντ Λάιμποβιτς ανέφερε ότι η διοίκηση του είχε πρόσφατα ενημερωθεί για ένα «βαθύτατα ανησυχητικό περιστατικό», που αφορούσε έναν από τους ειδικευόμενους γιατρούς.
Ο ίδιος απέφυγε να πει εάν ζητήθηκε από το προσωπικό να υποβληθεί σε τεστ DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ένας πιθανός ύποπτος ή εάν το νοσοκομείο έλαβε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσει τους ασθενείς από μια παρόμοια κατάσταση.
Η δικηγόρος του θύματος Τάσα Μενάκερ επισήμανε ότι η αστυνομία θα έπρεπε να πραγματοποιήσει τεστ DNA στους άνδρες εργαζόμενους στο νοσοκομείο.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προκαταρκτική Επιτροπή για Βορίδη – Αυγενάκη ζητούν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, και ΝΕΑΡ
18:40
Στην αντεπίθεση περνά ο ιδρυτής της εφαρμογής Telegram μετά την ρωσική ποινική έρευνα σε βάρος του
18:33
Άγριος καβγάς μεταξύ οδηγών στην Αχαρνών: Εβγαλε μαχαίρι για την προτεραιότητα
18:22
Μια ιπτάμενη ανεμογεννήτρια – αερόπλοιο παρουσίασε για πρώτη φορά η Κίνα
18:19