Στέλεχος μεγάλης πετρελαϊκής σκότωσε Τσιουάουα πετώντας το από το μπαλκόνι
Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Pixabay

Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μιας πετρελαϊκής εταιρείας συνελήφθη με την υποψία ότι πέταξε δύο σκυλάκια ράτσας Τσιουάουα από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Ο 51χρονος Τζέραλντ Τζέσκε, δικηγόρος και επικεφαλής συμφωνιών στη Βόρεια Αμερική για λογαριασμό της Mercuria Energy Group, με έδρα τη Γενεύη, τέθηκε υπό κράτηση στο Σικάγο, με την κατηγορία της βιαιοπραγίας σε βάρος ζώων.

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, που εστάλη στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε μία κλήση για ενδοοικογενειακή βία την παραμονή των Χριστουγέννων, όπου το θύμα κατήγγειλε ότι ο Τζέσκε πέταξε τα δύο τετράποδα από το μπαλκόνι. Αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος δύο ημέρες αργότερα.

«Το Τσιουάουα, ηλικίας 17 ετών, πέθανε επιτόπου» τονίζεται στην έκθεση, ενώ προστίθεται ότι η τύχη του δεύτερου σκυλιού παραμένει άγνωστη.

Η Mercuria, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείας ενέργειας παγκοσμίως, δεν προέβη σε κανένα σχόλιο σχετικά με την νυν εργασιακή κατάσταση του Τζέσκε.

Όμως, ένας εκπρόσωπος Τύπου επισήμανε ότι η εταιρεία επιδεικνύει μηδενική ανοχή έναντι οποιουδήποτε είδους βίας από τους εργαζομένους της, είτε εντός του εργασιακού χώρου, είτε οπουδήποτε αλλού.

Διαβάστε επίσης