Χάος και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη στο Παρίσι
Χάος και τραυματίες άφησε πίσω της η ισχυρή έκρηξη που προκλήθηκε πιθανότατα από διαρροή αερίου στο κέντρο του Παρισιού, ανέφερε η αστυνομία.
Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, επτά έχουν τραυματιστεί σοβαρά και άλλοι έντεκα πιο ελαφρά, σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Προσώρας πιθανότερη αιτία για το συμβάν θεωρείται η διαρροή αερίου.
Η ισχυρή έκρηξη ταρακούνησε κτήρια εκατοντάδες μέτρα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί πλήρως το ισόγειο ενός κτηρίου στην οδό Τρεβίζ, στην περιοχή των μεγάλων βουλεβάρτων στο κέντρο του Παρισιού.
Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τους οποίους επικαλείται το δίκτυο RTL, η έκρηξη οφείλεται σε ατύχημα. Πυροσβέστες είχαν κληθεί να επέμβουν για διαρροή αερίου στην οδό Τρεβίζ όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, δύο πυροσβέστες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η αστυνομία του Παρισιού βρίσκεται σε επιφυλακή για το ένατο Σάββατο των κινητοποιήσεων του κινήματος των κίτρινων γιλέκων με μεγάλα τμήματα του κέντρου της πόλης να έχουν αποκλειστεί από την αστυνομία κατά των διαδηλώσεων.
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30
Ισπανία: Κίνδυνος υπερχείλισης ποταμών και ταμιευτήρων, λόγω του νέου κύματος κακοκαιρίας
23:57
Κολομβία: Το μεγαλύτερο καρτέλ ναρκωτικών σταματά τις συνομιλίες με τον πρόεδρο της χώρας λόγω Τραμπ
23:47
ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
23:37