Συντριβή αεροσκάφους κοντά στην Τεχεράνη
Ένα Boeing-707 συνετρίβη στο αεροδρόμιο Φατχ, δυτικά της Τεχεράνης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων ILNA.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για τον αριθμό των ατόμων που επέβαιναν στο αεροπλάνο, με ορισμένες πηγές να αναφέρουν πως ήταν 10, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 9. Πρόκειται για εμπορική πτήση.
«Δεν έχουμε ακόμη σαφή ενημέρωση για τις λεπτομέρειες» της συντριβής, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Fars ο Πιρχουσέιν Κολιβάντ, επικεφαλής της υπηρεσίας αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή το αεροπλάνο, που ανήκε σε εταιρεία του Κιργιστάν, ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Παγιάμ, όμως, από λάθος βρέθηκε στο αεροδρόμιο Φατχ.
Οι Αρχές δεν έχουν δώσει καμία πληροφορία σχετικά με τα αίτια της συντριβής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έντονη κακοκαιρία μέχρι την Τρίτη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ειρήνη Λαγούδη - Αποκάλυψη από το δικηγόρο της οικογένειας: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι της 44χρονης
Κλειστά σήμερα τα σχολεία λόγω της απεργίας των εκπαιδευτικών
Σκληρή προειδοποίηση Τραμπ σε Τουρκία: Οι ΗΠΑ θα σας καταστρέψουν οικονομικά
Σεισμός στη Σαντορίνη (pics)
Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού ο Έβρος - Έσπασε ανάχωμα, 100.000 στρέμματα κάτω από τα νερά (vids)
16:24
Νεκρός από πυρά πρακτόρων άνδρας που προσπάθησε να εισέλθει στο θέρετρο του Τραμπ Μαρ α Λάγκο
16:12
Δυο συλλήψεις για μπαλωθιές σε γλέντι και υπόθαλψη εγκληματία στα Χανιά
16:05
Χιλιάδες κόσμου στην μεγάλη παρέλαση του Πατρινού καρναβαλιού (pics)
15:54