ΚΟΣΜΟΣ

Απολαυστικό βίντεο: Ο πιο νοικοκύρης χιμπατζής καθαρίζει με... σκούπα

Απολαυστικό βίντεο: Ο πιο νοικοκύρης χιμπατζής καθαρίζει με... σκούπα
screen grab από βίντεο

Το καθάρισμα μπορεί να είναι βάρος για πολλούς ανθρώπους, όχι όμως για έναν… χιμπατζή από την Κίνα, που φαίνεται να το απολαμβάνει. Ένα απολαυστικό βίντεο, με τον εν λόγω χιμπατζή να καθαρίζει το… «σπίτι» της, μιμούμενη την ανθρώπινη συμπεριφορά, έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viral.

Η Mei Su, ένας θηλυκός χιμπατζής 18 ετών, που βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, είναι ίσως ο πιο τακτικός και νοικοκύρης χιμπατζής που υπάρχει στον κόσμο. Καθαρίζει τακτικά το κλουβί της με μία σκούπα, μιμούμενη τους υπεύθυνους του κήπου που βλέπει.

Όπως φαίνεται σε πρόσφατο βίντεο του ζωολογικού κήπου, ο τεράστιος χιμπατζής σκουπίζει τα φύλλα από το πάτωμα και τα τοποθετεί σε ένα άδειο κουτί.

Σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, η ευφυία της Mei Su αντιστοιχεί με εκείνη ενός τρίχρονου παιδιού. Οι ίδιοι αντιλήφθηκαν το πόσο έξυπνο ήταν το ζώο, όταν άνοιξε ένα μπουκάλι νερό γυρίζοντας το καπάκι, χωρίς να το δαγκώσει.

Η Mei Su φαινόταν να παρακολουθεί με προσοχή το προσωπικό όταν καθάριζε και έτσι εκείνοι αποφάσισαν να της δώσουν μία σκούπα. Επιπλέον, σκόρπισαν επίτηδες φύλλα στο κλουβί και προς έκπληξή τους, εκείνη να αρχίσει να τους αντιγράφει, καθαρίζοντας ακόμα και τις γωνίες!

Εκτός από το καθάρισμα, της αρέσει να παίζει και ποδόσφαιρο, ενώ οι υπεύθυνοι του κήπου εύχονται να βρει σύντομα ένα ταίρι για να γίνει μάνα.

Δείτε το βίντεο:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ