Έκρηξη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με δυο τραυματίες
Έκρηξη σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη στην ευρύτερη περιοχή του αεροδρομίου Σαμπιχά Γκιοκτσέν, όπου ήταν σταθμευμένα τα αεροσκάφη, τραυματίζοντας δύο εργαζόμενους στην καθαριότητα σε αεροσκάφος που βρισκόταν κοντά.
Ο ένας εργαζόμενος έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο άλλος είναι τραυματισμένος στο χέρι. Και οι δύο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, σύμφωνα με την αεροπορική εταιρία Pegasus.
Πάνοπλοι αστυνομικοί ενίσχυσαν την ασφάλεια ελέγχοντας τις εισόδους και τις εξόδους του αεροδρομίου, ερευνώντας αυτοκίνητα στην περιοχή ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολούσε από αέρος, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu.
Η εταιρία ανακοίνωσε ότι η έκρηξη συνέβη στις 2:05 (τοπική ώρα) ενώ στο σημείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Η λειτουργία του αεροδρομίου συνεχίστηκε κανονικά ενώ διαξάγονται έρευνες για τα αίτια της έκρηξης.
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ντοκουμέντα για τα 42 λεπτά πλασμαφαίρεσης και οι εικόνες μέσα από το ιατρείο
17:05
Φωτιά στην Πάρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς
16:53
Αναποφάσιστος ο Πούτιν για τη συμμετοχή του στη G20 στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο
16:41
Κονγκό: 26 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά και ποδοπάτημα σε σχολείο - 25 οι τραυματίες
16:28