ΚΟΣΜΟΣ

Σάντερς: Θέλημα θεού ήταν να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ

Σάντερς: Θέλημα θεού ήταν να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τραμπ
REUTERS/Leah Millis

Για τη Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, είναι σαφές: Ο Θεός ήθελε ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Νομίζω ότι ο Θεός μας καλεί όλους να εκπληρώνουμε διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικές στιγμές», δήλωσε η 36χρονη Χάκαμπι Σάντερς στο αμερικανικό χριστιανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBN News.

Και «νομίζω ότι ήθελε ο Ντόναλντ Τραμπ να γίνει πρόεδρος, αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται εκεί», πρόσθεσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο τηλεοπτικό δίκτυο, που μεταφόρτωσε ένα απόσπασμα στον ιστότοπό του.

Εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας από τον Ιούλιο του 2017, η Χάκαμπι Σάντερς είναι κόρη μιας γνωστής φιγούρας της αμερικανικής πολιτικής, του Μάικ Χάκαμπι, βαπτιστή πάστορα, πρώην κυβερνήτη του Άρκανσο.

Έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην θρησκευτική της πίστη στις ανταλλαγές της με τους δημοσιογράφους.

Ερωτηθείσα την πρώτη χρονιά της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ για τη συμπεριφορά και την αθυροστομία του Ρεπουμπλικάνου ενοίκου του Λευκού Οίκου, είχε απαντήσει: «Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ένα μόνο υπόδειγμα συμπεριφοράς και όταν μου θέτουν αυτή την ερώτηση, λέω πως στρέφομαι στον Θεό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ