Η Άγκυρα επικήρυξε τους οκτώ στρατιωτικούς
Τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας επικήρυξε το πρωί της Τρίτης η τουρκική κυβέρνηση, ανήμερα της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα.
Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών επικήρυξε κάθε έναν από τους στρατιωτικούς με 700.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα, η Άγκυρα ενέταξε τους οκτώ στρατιωτικούς στη λίστα των τρομοκρατών, που θεωρεί πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης FETO.
Χτες, αρθρογράφος της εφημερίδας Hurriyet έγραφε πως η τουρκική κυβέρνηση ήταν «αρκετά βέβαιη» πως η Αθήνα θα εξέδιδε τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, οι οποίοι τελικώς έλαβαν άσυλο στη χώρα μας.
Σχολίαζε δε, πως μετά από το «διαζύγιο» του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα βελτιωθούν.
Υπενθυμίζεται ότι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί έφτασαν με ελικόπτερο στη χώρα μας την επομένη του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία, τον Ιούλιο του 2016.
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
Χριστούγεννα στο σκοτάδι, στο χιούμορ και στη μαγεία: 10 εναλλακτικές κινηματογραφικές επιλογές
11:43