ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαριστικό sex tape «καίει» διάσημο τραγουδιστή: Συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονη

Σοκαριστικό sex tape «καίει» διάσημο τραγουδιστή: Συνευρίσκεται ερωτικά με 14χρονη
apimages

Σοκ και σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ, αλλά και στην παγκόσμια μουσική σκηνή η είδηση πως «κυκλοφορεί» ακατάλληλο βίντεο του R. Kelly να κάνει σεξ με ανήλικη.

Ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού, μετά την αποκάλυψη του sex tape στο οποίο πρωταγωνιστεί με μια 14χρονη.

Το ακατάλληλο βίντεο φέρεται μάλιστα να έπεσε στα χέρια του δικηγόρου Μάικλ Αβενάτι - ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στη νομική κόντρα της με τον Ντόναλντ Τραμπ - ενώ ερευνούσε τις καταγγελίες πολλών «θυμάτων» του τραγουδιστή και το παρέδωσε στην εισαγγελία του Σικάγο.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του R. Kelly, Στιβ Γκρίνμπεργκ απέρριψε τις νέες κατηγορίες εναντίον του πελάτη του.

«Κανείς από τις διωκτικές Αρχές ήλθε σε επαφή με μένα ή τον Ρ. Κέλι», τόνισε, προσθέτοντας ότι: «στην εποχή των hashtags βιαζόμαστε πολύ να καταδικάσουμε».

Παρ΄ όλα αυτά., ο 52χρονος καλλιτέχνης απειλείται με σύλληψη, καθώς έχει κατατεθεί μήνυση εις βάρος του, όπως αναφέρει ο New Yorker, επικαλούμενος πηγή στην εισαγγελία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το βίντεο ντοκουμέντο, διάρκειας 45 λεπτών περίπου, δεν έχει σχέση με εκείνο που κατατέθηκε στη δίκη του 2002 για κατοχή παιδικής πορνογραφίας κατά του τραγουδιστή, ο οποίος πάντως αθωώθηκε έξι χρόνια αργότερα.

Το CNN, το οποίο έχει στην κατοχή του αντίγραφο του sex tape, επιβεβαίωσε ότι στις εικόνες διακρίνεται ένας γυμνός άνδρας να επιδίδεται σε σεξουαλικά παιχνίδια και να κάνει έρωτα με μια νεαρή γυναίκα. Όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, το κορίτσι είναι ηλικίας μόλις 14 ετών.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι τον Ιανουάριο, το αμερικανικό δίκτυο Lifetime πρόβαλε ένα εξάωρο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Surviving R. Kelly», στο οποίο αρκετές γυναίκες κατηγόρησαν το διάσημο μουσικό ότι παραπλανούσε κορίτσια κάτω των 16 ετών, χρησιμοποιώντας την αναγνωσιμότητά του ώστε να υποκύψουν στις σεξουαλικές ορέξεις του, ενώ στη συνέχεια τα κακοποιούσε τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ντοκιμαντέρ, ο ερμηνευτής διαχρονικών επιτυχιών που έχουν γίνει επιτυχία παγκοσμίως, όπως “I Believe I Can Fly”, χρησιμοποιούσε γυναίκες ως σεξουαλικές σκλάβες.

Μετά την προβολή του πάντως η δισκογραφική εταιρεία RCA διέκοψε τη συνεργασία της με τον R. Kelly.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ