ΚΟΣΜΟΣ

Τζεφ Μπέζος: Είχε στείλει πάνω από 20 φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα στην Σάντσεζ

Τζεφ Μπέζος: Είχε στείλει πάνω από 20 φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα στην Σάντσεζ
apimages

Νέες αποκαλύψεις για τον παράνομο δεσμό του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, με τη Λατίνα ερωμένη του, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο αδερφός της Λόρεν Σάντσεζ, Μάικλ, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως η εντυπωσιακή «πέτρα του σκανδάλου» είχε προωθήσει σε φίλους της πάνω από 20 dick pics που της είχε στείλει ο μεγιστάνας, αλλά και πώς σχεδίαζαν να αγοράσουν μαζί τον National Enquirer για να μάθουν... ποιος τους «κάρφωσε»!

Μιλώντας στο Vanity Fair, ο Μάικλ θέλησε να δώσει τέλος στην παραφιλολογία, σύμφωνα με την οποία είναι ο «μυστικός πληροφοριοδότης» που αποκάλυψε τον παράνομο δεσμό του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ στον National Enquirer.

Και αυτό γιατί, όπως σημειώνουν πολλά διεθνή ΜΜΕ, φέρεται να είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που τον καθιστά αυτόματα ως αντίπαλο ιδεολογικά και πολιτικά με τον εραστή της αδελφής του!

Ο Σάντσεζ αποκάλυψε πάντως στη συνέντευξή του ότι ο ιδρυτής της Amazon είχε κάνει ακόμα και «κουβέντα για γάμο» με την Λόρεν, την οποία «λατρεύει». Φαίνεται πάντως πως έδειχνε τη λατρεία του αυτή, στέλνοντάς της πάνω από 20 φωτογραφίες του πέους του.

Όσο για το πώς διέρρευσαν; Aρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι το σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer, που είχε βγάλει στη φόρα τον παράνομο δεσμό του ζευγαριού, απείλησε πρόσφατα τον Μπέζος με δημοσίευση του «καυτού» υλικού, εάν ο ίδιος δεν σταματούσε να «αναζητά» το «βαθύ λαρύγγι» που τους παρέδωσε τα μηνύματα και τις φωτογραφίες.

Σάλος με τις αποκαλύψεις για Μπέζος: Η ερωμένη του έστελνε τα γεννητικά του όργανα σε φίλο της

«Δεν είχα καμία σχέση με τη διαρροή αυτών των φωτογραφιών. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που θέλω να τονίσω. Δεν είχα ποτέ πρόσβαση. Είναι προφανές ότι είχαν σταλεί σε άλλα πρόσωπα. Μιλάμε για περίπου 20 dick pics. Η Λόρεν πιθανότατα τις κοινοποιούσε σε πολλές φίλες της. Δεν είχε κακή πρόθεση, δεν είναι αυτό το στιλ της, αλλά όταν είναι ερωτευμένη της αρέσει να μοιράζεται πράγματα. Μία φορά προσπάθησε να μου δείξει κι εμένα μία και εγώ της είπα: "Τι σκατά σ' έχει πιάσει; Δεν θέλω να το δω αυτό!"», εκμυστηρεύτηκε ο Μάικλ Σάντσεζ, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μάνατζερ της αδερφής του.

Σύμφωνα πάντως με τον Σάντσεζ, ο Μπέζος δεν σκέφτηκε στιγμή να υποκύψει στον εκβιασμό του National Enquirer. Απεναντίας μάλιστα σκέφτηκε να αγοράσει την εταιρεία American Media, στην οποία ανήκει το περιοδικό, ώστε να ανακαλύψει ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή.

«Θέλω να σε μυρίσω» και ακατάλληλες selfies: Τα «καυτά» μηνύματα του Τζεφ Μπέζος στην ερωμένη του

«Είχαμε συζητήσει αυτό το σενάριο. Μάλιστα είχαμε πει η εταιρεία να μετονομαστεί μετά την αγορά σε BOBO LCC, συνδυάζοντας τα αρχικά από την εταιρεία Black Opps της Λορεν και της Blue Origin του Τζεφ. Σε αυτό το επίπεδο λεπτομέρειας είχαν φτάσει οι συζητήσεις» αποκάλυψε ο Σάντσεζ, τον οποίο πλέον συνδέει μια στενή φιλία με τον δισεκατομμυριούχο.

«Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σχετικά με τα κίνητρά μου και πόσο πολύ πιστεύω στον έρωτα της Λόρεν και του Τζεφ. Είναι μια επική ιστορία αγάπης και θα παθαίνατε πλάκα αν ξέρατε πόσο ξετρελαμένοι είναι ο ένας με τον άλλον», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ