ΚΟΣΜΟΣ

Ο Βρετανοκύπριος σατανιστής που βίασε 19χρονη λέει πως δέχεται bullying

Ο Βρετανοκύπριος σατανιστής που βίασε 19χρονη λέει πως δέχεται bullying
Metropolitan Police

Διακρίσεις σε βάρος του λόγω των «θρησκευτικών του πιστεύω» καταγγέλλει ο Βρετανοκύπριος σατανιστής Πέδρο Ευαγγέλου, ο οποίος εκτίει ποινή εννέα ετών σε Βρετανική φυλακή για βιασμό.

Το 2017, ο 44χρονος είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε ναό του σατανά και βίασε μια 19χρονη.

Μέσα από το κελί του, ο Βρετανοκύπριος εγκληματίας δήλωσε πως του φέρονται άσχημα οι δεσμοφύλακες και οι συγκρατούμενοί του, επειδή είναι σατανιστής και φέρει πάνω του τατουάζ με πεντάλφες αλλά και τον σατανά.

Ένας συγκρατούμενος του Ευαγγέλου, αποκάλυψε στην ταμπλόιντ Sun πως είναι γεγονός ότι ο Βρετανοκύπριος έχει περιθωριοποιηθεί.

«Ξεχωρίζει από τους άλλους κρατούμενους αμέσως, γιατί έχει ένα σατανιστικό τατουάζ στο μέτωπό του» είπε ο εν λόγω κρατούμενος, και συμπλήρωσε:

«Αυτό το τατουάζ τον έχει κάνει στόχο. Γενικά οι βιαστές είναι η πλέμπα της φυλακής».

Την ίδια ώρα, είπε πως το γεγονός ότι παριστάνει πως κάνει τελετές μαγείας είναι κάτι που ενοχλεί ακόμη περισσότερο τους συγκρατούμενούς του.

«Οι άλλοι φυλακισμένοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτές τις βλακείες για τον Σατανά, αλλά ο ίδιος γκρινιάζει ότι του φέρονται διαφορετικά εξαιτίας της θρησκείας και της εμφάνισής του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πέδρο Ευαγγέλου κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της 19χρονης, την οποία είχε οδηγήσει στο σπίτι του μετά από νυχτερινή έξοδο στο Ίσλινγκτον (βόρειο Λονδίνο).

Στη συνέχεια, ο 44χρονος επιτέθηκε στην κοπέλα και τη βίασε σε ένα δωμάτιο που είχε μετατρέψει σε «ναό του σατανά».

Παρότι η 19χρονη προσπάθησε να καλέσει τους γείτονες σε βοήθεια, δεν την άκουσε κανείς.

Όταν επιχείρησε να αποδράσει, ο 44χρονος την εμπόδισε, λέγοντάς της πως δεν έχει ακόμη τελειώσει μαζί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ