Άναυδοι έμειναν οι γιατροί όταν είδαν την ακτινογραφία ενός 54χρονου άνδρα από τη Νότια Κορέα, ο οποίος είχε (τουλάχιστον) περίεργες διατροφικές συνήθειες, προκειμένου να καταπολεμήσει το άγχος του.

Εκτός από... πετραδάκια που ήταν το κυρίως μενού του, ο άνδρας έτρωγε επίσης από κέρματα μέχρι κουμπιά! Μέχρι που το στομάχι του δεν άντεξε και άρχισε να διαμαρτύρεται με φρικτούς πόνους.

Ο Νοτιοκορεάτης αναγκάστηκε έτσι να επισκεφθεί το νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αφού τον εξέτασαν, τον έστειλαν επειγόντως στο χειρουργείο.

Εκεί αφαίρεσαν πέτρες και άλλα μικροαντικείμενα, βάρους που ξεπερνά τα 2 κιλά!

Η εγχείρηση έγινε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ilsan Paik, λίγο έξω από τη Σεούλ, σύμφωνα με τη Mirror. Ο καθηγητής Wha Choi, επικεφαλής της χειρουργικής ομάδας, ανέφερε ότι τα πετραδάκια ήταν τόσα πολλά που ο οργανιμσός δεν μπορούσαν να τα αποβάλει.

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη καθώς υπήρχαν πάρα πολλά ξένα σώματα που έπρεπε να βγουν. Μετά από εννέα ημέρες στο νοσοκομείο, ο ασθενής είχε τη δυνατότητα να πάει στο σπίτι, αλλά είναι ακόμα ασαφές πόσο καιρό όλα αυτά τα αντικείμενα ήταν στο σύστημά του», τόνισε ο καθηγητής.

Και πρόσθεσε: «Μόλις τα ξένα σώματα περάσουν από τον οισοφάγο, τα συμπτώματα που σχετίζονται με το ξένο σώμα είναι σπάνια. Στην προκειμένη περίπτωση, παρόλο που ο ασθενής δεν παραπονέθηκε για έμετο, ο μεγάλος αριθμός βότσαλων και νομισμάτων στο στομάχι του προκάλεσε κοιλιακό πόνο».

Διαβάστε επίσης
Δες τον κόσμο μέσα από το φακό του CNN Greece. Ακολούθησέ μας στο Instagram!