Φρίκη στην Ισπανία: Σκότωσε τη μητέρα του, την τεμάχισε και την έβαλε σε τάπερ
Ένας νέος άνδρας συνελήφθη στη Μαδρίτη κατηγορούμενος ότι σκότωσε τη μητέρα του και κατόπιν τεμάχισε το πτώμα της και το φύλαξε μέσα σε πλαστικά δοχεία.
Την Πέμπτη, μια φίλη της άτυχης γυναίκας κατήγγειλε στις Αρχές ότι δεν την είχε καμία επικοινωνία μαζί της εδώ και περίπου έναν μήνα. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της φρίκης και ανακάλυψαν το κατακρεουργημένο πτώμα.
Οι αστυνομικοί βρήκαν «λείψανα σε διάφορα τάπερ» στο σπίτι της οικογένειας, στη συνοικία Σαλαμάνκα, στο κέντρο της ισπανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας.
Ο 26χρονος συνελήφθη αμέσως ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 66χρονης μητέρας του. Στο παρελθόν είχε συλληφθεί άλλες 12 φορές, τις περισσότερες με την κατηγορία της κακοποίησης.
Οι ισπανικές εφημερίδες ανέφεραν την πιθανότητα κανιβαλισμού, όμως η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει αυτήν την υπόθεση.
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24