Βραζιλία: «Θύελλα» για το πορνογραφικό βίντεο του προέδρου της χώρας
«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο οποίος ανέβασε στο Twitter βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο για να δείξει την κατάντια της χώρας.
Στις γιορτές που στήνονται αυτές τις ημέρες για το καρναβάλι στους δρόμους, πολλοί πολίτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τον Μπολσονάρο –που είναι γνωστός για τις ομοφοβικές και ρατσιστικές απόψεις του.
Έτσι, ο Βραζιλιάνος πρόεδρος αποφάσισε να «απαντήσει» στους επικριτές του, γράφοντας στο κοινωνικό δίκτυο πως ο πολιτισμός της χώρας «καταστράφηκε από δεκαετίες κυβερνήσεων με σοσιαλιστική κλίση».
Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε στο Twitter και ένα πορνογραφικό βίντεο, που φέρεται να έχει γυριστεί κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Σάο Πάολο και δείχνει, μεταξύ άλλων, έναν άνδρα να αυνανίζεται πριν ουρήσει πάνω του κάποιος άλλος.
«Δεν αισθάνομαι άνετα να το δείξω αλλά πρέπει να το δείξω αλλά πρέπει να εκθέσουμε την αλήθεια ώστε ο κόσμος να γνωρίζει και να καθορίζει τις προτεραιότητές του. Σε αυτό έχουν μετατραπεί αρκετοί δρόμοι κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού» γράφει ο Μπολσονάρο.
Κρούσματα αφρικανικής πανώλης των χοίρων εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στη Φινλανδία
16:42
Κάθειρξη 20 ετών στον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Βρετανία που δεν έθαβε τις σορούς
16:35
Μήνυμα 112 για φωτιά στο Ποικίλο Όρος - Εντολή εκκένωσης για Αφαία και Άνω δάσος Χαϊδαρίου
16:31
Liveblog: Πολλαπλά μέτωπα σε όλη τη χώρα- 112 εκκένωσης στο Χαϊδάρι - Διάσωση με βάρκες στη Βοιωτία
16:30