ΚΟΣΜΟΣ

Χονγκ Κονγκ: Οι πρώτες εικόνες του 21χρονου μοντέλου μετά την αποφυλάκιση

Χονγκ Κονγκ: Οι πρώτες εικόνες του 21χρονου μοντέλου μετά την αποφυλάκιση

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την ομόφωνη αθώωσή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης.

Η πρώτη φωτογραφία της 21χρονης ήρθε στη δημοσιότητα 1,5 χρόνο μετά τη σύλληψή της από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αλλά και από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στην εικόνα, το μοντέλο φαίνεται με μαζεμένα μαλλιά και μάσκα στο πρόσωπό της, τη στιγμή που μπαίνει στο δικαστήριο.

montelo7

Άλλες φωτογραφίες που δόθηκαν στο «φως» στην εκπομπή «Μαζί σου» δείχνουν τη νεαρή να χαμογελάει και να αγκαλιάζει την οικογένειά της.

Τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ομόφωνη αθώωση της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου εξέφρασε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου, που παράλληλα δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αισθάνεται ευτυχής επειδή διαψεύστηκε.

«Εκφράζω τη χαρά και θα έλεγα τη συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο ΧονγκΚονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για τις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών» τονίζει ο κ. Κεχαγιόλγου.

Το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε η ετυμηγορία των ενόρκων, οι οποίοι έκριναν ομόφωνα αθώο το νεαρό μοντέλο.

Η 21χρονη, που κρατείτο στην Κίνα τους τελευταίους 17 μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ