Επίθεση με αυγά: Σχόλιο γερουσιαστή για το μακελειό στη Ν. Ζηλανδία προκάλεσε την οργή έφηβου
Επίθεση με αυγά δέχτηκε ο Αυστραλός γερουσιαστής Φρέιζερ Άνιγκ, μερικές μόλις ώρες αφότου δήλωσε προκλητικά πως αιτία της επίθεσης στο Κράιστσερτς είναι η αυξανόμενη μετανάστευση των μουσουλμάνων στη Νέα Ζηλανδία.
Το σχόλιο αυτό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά και την οργή ενός νεαρού, ο οποίος του έριξε ένα… αυγό στο κεφάλι.
Ο Άνιγκ αντέδρασε χαστουκίζοντας τον νεαρό δύο φορές ενώ στη συνέχεια ένας από τους υπαλλήλους του γερουσιαστή τους χωρίζει.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, υποστηρικτές του Άνιγκ ρίχνουν τον νεαρό στο έδαφος. Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βικτόριας δήλωσε πως πρόκειται για έναν 17χρονο έφηβο, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.
Ωστόσο, η υπόθεση αυτή θα διερευνηθεί από τις Αρχές μέσα στο επόμενο διάστημα.
Όπως γράφει το ABC Net της Αυστραλίας έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα για να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα δικαστικά έξοδα του έφηβου και να υπάρχει και ένα κάποιο… χαρτζιλίκι εάν αποφασίσει ότι θέλει να πετάξει και άλλα αυγά σε κάποιον πολιτικό με αντίστοιχες πεποιθήσεις.
Σε θάνατο καταδίκασε συριακό δικαστήριο τον ξάδελφο του Άσαντ για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
12:47
Μεσαρά: Στη φυλακή 36χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του ενώ κοιμόταν
12:38
Πότε πληρώνοντα τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ - Ο «χάρτης» των καταβολών
12:28
Αφγανιστάν: Τραυματίες δεκάδες μαθητές από έκρηξη σε σχολείο της Καμπούλ
12:18