Πυροβόλησε τον σύντροφό της επειδή… ροχάλιζε
Μία γυναίκα στη Φλόριντα πυροβόλησε τον σύντροφό της επειδή… ροχάλιζε πολύ και την ενοχλούσε.
Η 47χρονη Lorie Morin συνελήφθη και είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της σωματικής επίθεσης κατά του συντρόφου της.
Αρχικά η Morin υποστήριξε πως ήταν ατύχημα, καθώς το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν πήγε να το δώσει στον φίλο της. Όμως, όταν ο Brett Allgood συνήλθε αποκάλυψε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως οι δυο τους είχαν τσακωθεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα επειδή ροχάλιζε πολύ δυνατά.
Το θύμα βρέθηκε από τις Αρχές μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς η Lorie τον πυροβόλησε στη δεξιά του μασχάλη.

Πηγή: Facebook/Michelle Gast-Morin
Το ζευγάρι έπαιζε χαρτιά και έπινε, αλλά κάποια στιγμή άρχισαν να διαφωνούν και η ένταση κλιμακώθηκε. Τότε ο Allgood σηκώθηκε να πάει προς το δωμάτιό του, η 47χρονη τον ακολούθησε, τον σημάδεψε και πυροβόλησε!

Πηγή: Brevard County Sheriff
Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και το θύμα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.
Εθνικός «Κουμπαράς»: Πώς θα λειτουργεία - Τι ισχύει με την κατάθεση χρημάτων
02:00
Στον «αέρα» η ρύθμιση που απαγόρευε τα μετρητά στις παραδόσεις courier - Τι αλλάζει στις πληρωμές
01:00
Προσλήψεις: Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες από 1η Νοεμβρίου
00:30
Μάντσεστερ Σίτι - ΑΕΚ 5-1: Βαριά ήττα για την Ένωση στο «Etihad» με χατ-τρικ του Φόντεν
23:56