ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Πήγε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τη βίασαν ομαδικά

Φρίκη: Πήγε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τη βίασαν ομαδικά

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα ακόμη περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία, με θύμα μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Η άτυχη Ινδή εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με το σύζυγό της, τής χορηγήθηκαν δυνατά ηρεμιστικά.

Το βράδυ, πιστεύοντας ότι η σύζυγός του ήταν ασφαλής, ο ανυποψίαστος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι τους για να ξεκουραστεί. Ούτε που φανταζόταν πως ανθρωπόμορφα «τέρατα» θα έκαναν πραγματικότητα το χειρότερο εφιάλτη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την New Indian Express, τρεις νοσοκόμοι μπήκαν στο δωμάτιο και βίασαν ομαδικά την άτυχη γυναίκα.

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ότι οι κάμερες που κατέγραφαν το εσωτερικό της μονάδας εντατικής θεραπείας ήταν κλειστές για αρκετές ώρες το βράδυ του βιασμού. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες (όλοι τους εργαζόμενοι του νοσοκομείου) οι οποίοι και ανακρίνονται.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ημέρες έπειτα από έναν ακόμη κρίκο, ο οποίος προστέθηκε στην αλυσίδα των φρικιαστικών εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί στη χώρα, με θύμα αυτήν τη φορά ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται να βιάστηκε από τα αδέλφια της και το θείο της, ενώ στη συνέχεια στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε.

Το ακρωτηριασμένο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε πεταμένο σε χωράφια έξω από το χωριό Sagar της Madhya Pradesh.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ