ΚΟΣΜΟΣ

Στα δικαστήρια «σέρνει» η δημοσιογράφος τον μποξέρ που τη φίλησε ματωμένος στο στόμα

Στα δικαστήρια «σέρνει» η δημοσιογράφος τον μποξέρ που τη φίλησε ματωμένος στο στόμα
screen grab από βίντεο

Μήνυση θα ασκήσει η δημοσιογράφος της Vegas Sports Daily Τζένιφερ Ραβάλο στον Βούλγαρο μποξέρ Κουμπράτ Πούλεφ, ο οποίος τη φίλησε ματωμένος μετά τη νίκη του, σε αγώνα στο Λας Βέγκας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ίδια, απέρριψε τους ισχυρισμούς του περί «φιλίας», λέγοντας ότι τον γνώρισε μόλις μία μέρα πριν από την αναμέτρησή του με τον Μπόγκνταν Ντίνου.

Η Ραβάλο είπε ότι ζήτησε τότε από τον Βούλγαρο πυγμάχο να της μιλήσει μετά τον αγώνα, όπως και έγινε.

Η δημοσιογράφος δήλωσε «σοκαρισμένη και ντροπιασμένη», σημειώνοντας πως όταν έσβησαν τα φώτα της κάμερας και πήγε να πάρει τα πράγματά της, για να αποχωρήσει από το στάδιο, ο Πούλεφ την πλησίασε από πίσω και της έπιασε τα οπίσθια και με τα δυο του χέρια.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και λίγες ώρες αργότερα, σε ένα πάρτι μετά τον αγώνα.

Σύμφωνα με την Ραβάλο, ο Πούλεφ φερόταν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και της ζήτησε να αφαιρέσει το φιλί από την συνέντευξη. Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε, γιατί, όπως εξήγησε, «ήθελα όλος ο κόσμος να δει τι μου έκανε».

«Μπορεί να έχετε δει ένα βίντεο με εμένα να φιλάω μια δημοσιογράφο μετά από συνέντευξη που ακολούθησε της νίκης μου στον αγώνα του Σαββάτου» έγραψε την Τρίτη στο twitter ο μποξέρ, εξηγώντας πως «η δημοσιογράφος, η Τζένη, είναι στην πραγματικότητα φίλη μου και μετά τη συνέντευξη ήμουν τόσο χαρούμενος που τη φίλησα. Αργότερα το ίδιο βράδυ, ήμασταν μαζί με φίλους γιορτάζοντας τη νίκη μου. Στο βίντεο, μετά το φιλί, γελάσαμε και ευχαριστήσαμε ο ένας τον άλλο. Αυτό ήταν όλο».

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο μποξέρ απαντά στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Μόλις η συνέντευξη τελειώνει, εκείνος δεν μπορεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του και της δίνει ένα φιλί στο στόμα.

Η δημοσιογράφος ξαφνιάζεται αρχικά από την απρόσμενη κίνησή του, σύντομα, όμως, ξεπερνά την αμηχανία, χαμογελώντας πλατιά.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε αν είχε να πει κάτι για το περιστατικό, απάντησε ότι νιώθει παράξενα και ντροπή.

Για την ιστορία ήταν η 27η νίκη του Πούλεφ σε 28 αγώνες...

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ