ΚΟΣΜΟΣ

Μαθήτρια αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της - Το μήνυμα της μαμάς της τέσσερα χρόνια μετά

Μαθήτρια αυτοκτόνησε μετά από ομαδικό βιασμό της - Το μήνυμα της μαμάς της τέσσερα χρόνια μετά
facebook

Ένα σημείωμα που της άφησε η κόρη της πριν αυτοκτονήσει, λόγω του βιασμού της από μία συμμορία νεαρών αγοριών, βρήκε μια χαροκαμένη μητέρα στην Αυστραλία, τέσσερα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Η Cassidy Trevan έβαλε τέλος στη ζωή της το Δεκέμβριο του 2015 όταν ήταν 15 χρονών, δύο χρόνια μετά τον ομαδικό βιασμό της στη Βικτώρια, της Αυστραλίας.

Η μητέρα της, Linda Trevan, περιγράφοντας σήμερα τα γεγονότα, εξομολογήθηκε ότι είχε αφήσει το δωμάτιο της κόρης της σχεδόν άθικτο μετά το θάνατό της. Βρήκε έτσι το σημείωμα αυτοκτονίας της όταν έκανε ένα «ξεκαθάρισμα», επειδή θα μετακόμιζαν.

Πρόκειται για το δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα πέντε σελίδων της Cassidy, στο οποίο περιγράφει το μπούλινγκ που βίωσε τα χρόνια που ακολούθησαν του βιασμού της από δύο αγόρια σε ένα σπίτι.

«Ειλικρινά το κάνω αυτώ για να με αφήσουν επιτέλους μόνη μου. Όλο το σχολείο έχει ακούσει ιστορίες για μένα, όπως και οι δάσκαλοι. Άνθρωποι που δεν με ξέρουν, μου γράφουν στο Facebook ότι είμαι πόρνη. Άλλαξα σχολεία, άλλαξα σπίτι, και ακόμα μου κάνουν μπούλινγκ», γράφει η Cassidy στο σημείωμα και συνεχίζει:

«Με βίασαν. Και πάλι χθες βράδυ, μετά από ενάμισι χρόνο, είχα πάλι εφιάλτες γι’ αυτό που έγινε».

«Το Wellington λέει ότι ακολουθεί τακτική μηδενικής ανοχής κατά του μπούλινγκ και όμως, (το σχολείο) δεν έκανε τίποτα. Ακόμα και αφού τους μιλήσαμε γι’αυτό εγώ και η μητέρα μου. Ακόμα και αφού επικοινώνησε μαζί τους η αστυνομία», γράφει επίσης στο σημείωμα που άφησε το άτυχο κορίτσι.

Φέτος η Cassidy θα γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της. Σε κανέναν ωστόσο από τους φερόμενους ως βιαστές της δεν απαγγέλθηκε ποτέ κάποια κατηγορία...

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι ντετέκτιβ είχαν μιλήσει εκείνη την περίοδο στην Cassidy πάνω από 20 φορές, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ επίσημη κατάθεση, από φόβο μήπως οι δράστες την τιμωρήσουν ξανά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ